Haberler

Aksaray Emniyetine Araç Takviyesi

Aksaray'da, Huzuru Sevenler Derneği'nin Girişimleri, Aksaraylı İş Adamlarının Destekleriyle Aksaray Emniyet Müdürlüğü'ne 60 Bin YTL Değerinde İki Adet Araç Alındı.

Aksaray'da, Huzuru Sevenler Derneği'nin girişimleri, Aksaraylı iş adamlarının destekleriyle Aksaray Emniyet Müdürlüğü'ne 60 bin YTL değerinde iki adet araç alındı.

Araçlar düzenlenen törenle İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Polisevi'nde düzenlenen törene Vali Sebati Buyuran, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ali İnlek, Emniyet Müdürü Sabri Yakar, Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Koç ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Huzuru Sevenler Derneği Başkanı Başkanı Yasin Tasalı, “Dernek olarak halkın huzur ve güvenine katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Derneğimizde görevli arkadaşlarımızdan bazılarını trafik kazasında kaybettikten sonra belki çalışmalarımız yavaşlamış olabilir ancak emniyet güçlerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Halk, devlet işbirliğinin önemine vurgu yapan Vali Sebati Buyuran da, “Devletimizin imkanlarıyla bir çok yatırım yapılıyor. Ancak halkımızın da desteği gerçekten çok önemli. Huzuru Sevenler Derneği'nin girişimleri ve iş adamlarımız ve sivil toplum örgütlerimizin desteğiyle alınan araçlar Aksaray'da huzur ve güvenin temini için kolluk güçlerimiz tarafından kullanılacak. Bu tür çalışmaları yaygınlaştırmak hizmetinde en iyi şekilde verilmesini sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Daha sonra araç alımlarında katkıda bulunan iş adamlarına teşekkür plaketi verildi.

(HÇ-FM)

05.12.2007 12:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title