Haberler

Akhb Genel Sekreteri Yılmaz'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (AKHB) Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama mesajı yayımladı.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (AKHB) Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama mesajı yayımladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan AKHB Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün, tüm dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlandığını belirtti.

Yılmaz kutlama mesajına şöyle devam etti:

"Hayatımızın her anında doğumdan ölüme kadar varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımız, Cumhuriyetimizin odak noktasında yer almış, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler üstlenmişlerdir. Ayrıca Peygamber Efendimizin "Cennet annelerin ayakları altındadır" sözünün muhatabı olan, annelik gibi mukaddes bir vazifeyi üstlenen ve aynı zamanda iş hayatında da varlığını hissettiren tüm kadınların bu gayretleri hiç şüphesiz takdire şayandır. Ülkemizde geçmiş yıllarla mukayese edilemeyecek nitelikte gelişen tıp teknolojilerinin en iyi ürünleriyle donatılmış sağlık tesislerinde hizmet verilmektedir. Ülkemizi sağlık alanında çağ atlatan ve dünyada zirve yarışına taşıyan bu büyük başarıda kadın sağlık çalışanlarının emeği çok büyüktür. 8 Mart tarihi de bu önemi bizlere bir kez daha anımsatmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle birliğimize bağlı sağlık tesislerimizde 7 gün 24 saat canla başla çalışan, eşleri ve çocukları ile geçirecekleri zamanlardan fedakarlık ederek hastalara şifa olmak için gayret gösteren tüm kadın sağlık çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlarım." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necat Yılmaz Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title