Haberler

Akçay'da Sergi Salonu Tepkisi

Balıkesir'in Edremit İlçesine Bağlı Akçay Beldesinde Faaliyet Gösteren Akçay Kültür ve Sanat Derneği (Aksad) Başkanı Hilmi Yıldız, Beldede Sanata ve Sanatçıya Yakışır Sergi Salonu Olmamasına Tepki Gösterdi.

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinde faaliyet gösteren Akçay Kültür ve Sanat Derneği (AKSAD) Başkanı Hilmi Yıldız, beldede sanata ve sanatçıya yakışır sergi salonu olmamasına tepki gösterdi.

AKSAD Başkanı Hilmi Yıldız, "Bugün belediyenin bize tahsis ettiği alanda ne resimlerimizi sanata ve sanatçıya yakışan bir ortamda sergileme şansımız var, ne de insanlara kendimizi ifade etme şansımız var. Bizlere kordonda halkın yürüyüş yolu üzerinde herkesin rahatlıkla resimlerimizi görebileceği bir yer verilmesi, Akçay'da sanata ve resme verilen önemi gösterecektir" dedi.

Akçay Belediyesi'nden kendilerine yardımcı olmalarını isteyen Yıldız, "Umarım en kısa zamanda bizlere yardımcı olurlar" dedi.

(SŞ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title