Haberler

Akay Başbakan Erdoğan'ı Şeker'de Karşılayarak Adnan Menderes'in Kayşeri Şeker'e Geliş Tablosunu...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 27 Nisan 2014 Pazar Günü Boğazlıyan’a gelişinde, Kayseri Şeker’e ait Boğazlıyan Şeker Fabrikasına helikopter ile indi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 27 Nisan 2014 Pazar Günü Boğazlıyan'a gelişinde, Kayseri Şeker'e ait Boğazlıyan Şeker Fabrikasına helikopter ile indi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılama ve uğurlamada Şeker Yöneticileri tam kadro yerini aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay tarafından Başbakan'a Merhum Başbakan Adnan Menderes'in Kayseri Şeker'e teşrif ettiği gün çekilen fotoğrafı takdim edildi.

Başbakan Erdoğan'ı, Boğazlıyan Şeker'de karşılama ve uğurlama esnasında Adalet Bakanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Milli Savunma Bakanı ve Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, AK Parti Grup Başkan Vekili Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yozgat Garnizon Komutanı Albay Recep Yalçınkaya,Yozgat İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar. Boğazlıyan Kaymakamı, Ahmet Dilsiz, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Hamza Kaya ve Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Kayseri Pancar Koop. Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu, İlhan Argun, Harun Halıcı,Menderes Baran,Şeker Fab.Yönetim Kurulundan Atilla Yalçın, Abdulkadir Güneş, Niğmetullah Sevim, Kayseri şeker Genel Müdürü Levent Benli, Kayseri Şeker Yöneticileri ve Boğazlıyan Şeker Fb. Müdürü Bilal Karaköse hazır bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Boğazlıyan ziyaretinde Boğazlıyan Şeker Fabrikası'na helikopterle inerek katıldığı Boğazlıyan mitinginde Satranç takımları yanı sıra Kayseri Şekerspor'un atkısını da dağıttı.

Başbakan Erdoğan'a daha sonda Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, ziyaretinin anısına Boğazlıyan Belediyesi'nin anahtarını ve hemşerilik beratını takdim etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Kayseri Şeker Fenerbahçe Boğazlıyan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title