Haberler

Ak Partililer Vatandaşlara Lokma Dağıttı

AK Parti Sivas İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın Berat Kandili nedeniyle Yukarı Tekke Mezarlığı'nda vatandaşlara lokma ikram etti.

AK Parti Sivas İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın Berat Kandili nedeniyle Yukarı Tekke Mezarlığı'nda vatandaşlara lokma ikram etti.

İl Başkanı Ziya Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu ve AK Partili kadınlar Yukarı Tekke Abdulvahabi Gazi Cami'nde Cuma namazı sonrası vatandaşlara lokma ikram etti.

Programda konuşan İl Başkanı Şahin, Berat Kandili'nin İslam dininin en önemli kandilinden biri olduğunu belirterek, "Sivas il kadın kollarımız da bugünün münasebeti ile her kandilde olduğu gibi bir program düzenledi. Yukarı Tekke'de Cuma namazı olması münasebeti ile yoğun insan akımı var. Kadın kollarımız da buraya gelen insanlara lokma ikram etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin" dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Öztürk ise hem cuma namazını kıldıklarını hem de şehitliği ziyaret ettiklerini belirterek tüm vatandaşların kandilini kutladı.

İl kadın kollarının her kandilde bu tür etkinlikler düzenlediğini söyleyen İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman emeği geçen herkese teşekkür etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Toraman Ziya Şahin Ak Parti Sivas Yerel Haberler

title