Haberler

Ak Partili Kahraman'dan Sporcu ve Engellilere Destek Sözü

AK Parti’den İzmir 1’inci bölge milletvekili aday adayı olan Rasim Kahraman, mecliste yer alması halinde sporcu ve engelli bireylere yönelik projelerde her zaman tam destek vereceğini söyledi.

AK Parti'den İzmir 1'inci bölge milletvekili aday adayı olan Rasim Kahraman, mecliste yer alması halinde sporcu ve engelli bireylere yönelik projelerde her zaman tam destek vereceğini söyledi.

AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili aday adayı Rasim Kahraman, Beyazay Derneği'ni ziyaret etti. Dernek başkanı Salih Arıkan ve yönetimi tarafından ağırlanan Kahraman, burada önemli açıklamalarda bulundu. Kahraman, "Sporculara ve engellilere AK Parti hükümeti olarak mümkün olduğu kadar yardım ediyoruz. Bundan sonrada gençlere, çocuklara ve engellilere vermiş olduğumuz önem hep ön planda olacaktır. Amacımız, tek hedefimiz onların önünü açmak; onlara tam destek vermek, geleceği onlara emanet etmektir." dedi.

Beyazay Derneği Başkanı Salih Arıkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Engelli ve engelsiz vatandaşların bir arada yaşaması için çalışmalar yapan sayın vekil adayımız Rasim Kahraman'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." diyerek Kahraman'a adaylık yolunda başarılar diledi., - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Arıkan Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title