Haberler

Ak Partili Kadınlardan "Engelleri Aşalım" Etkinliği

Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen "Engelleri Aşalım" isimli etkinlikte bir araya gelen engelliler gönüllerince eğlendi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen "Engelleri Aşalım" isimli etkinlikte bir araya gelen engelliler gönüllerince eğlendi.

Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu'nun eşi Beyhan Mekteplioğlu, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut'un eşi Ayşegül Barut, Gündoğdu Belediye Başkanı Hüseyin Nalcı'nın eşi Birsen Nalcı, Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy'un eşi Utku Ersoy, Side Belediye Başkanı A. Kadir Uçar'ın eşi Derya Uçar, Eski Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal'ın eşi Nilgün Ünal, Taşağıl Belediye Başkanı Ahmet Alp'in eşi Yeliz Alp, Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun'un eşi Gülsüm Coşkun tarafından yürütülen "Engelleri Aşalım" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir etkinlik düzenlendi.

Özler Düğün Salonu'ndaki etkinlikte konuşan Manavgat Ak Parti Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Mine Yıldırım; ülke nüfusunun yüzde 12'sini oluşturan engelli vatandaşların günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmanın, kendilerine yetebilen bireyler olarak hayatlarını sürdürebilmek için gerekli desteğin sağlanmasının Ak Parti'nin temel hedeflerinden olduğunu kaydetti. Yıldırım, "Engelli vatandaşlarımızın ileriye umutla bakmalarını sağlayan bir dönem başlayarak devam etmektedir. Yapılanların yeterli olmadığı biliyoruz. Engelli vatandaşlarımızın yalnız olmadığını düşünen bir iktidarın olduğunu bilmenizi istiyoruz. El ele vereceğiz ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da el ele verip sıkıntılarımızı en aza indireceğiz" dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu'nun eşi Beyhan Mekteplioğlu da yaptığı konuşmada, engellileri hep birlikte ziyaret ettiklerini hatırlatarak, "Bir de onları bizlere çağırmak istedik. Özellikle bu beraberliğin amacı onları eğlendirmek, mutlu etmek ve bir arada kaynaşmalarını sağlamak. Bundan sonra ki projelerimizle inşallah bizlerin onların yanlarında olduğunu bildirmek" dedi.

Konuşmaların ardından Pekin'de yapılan Dünya Engelli Olimpiyatlarında ikinci olan Kezban Melike Özer'e hediyeler verildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Mekteplioğlu Ak Parti Manavgat Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title