Haberler

Ak Partili Hotar'dan Bürokrat Turu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar çeşitli programlar kapsamında bulunduğu İzmir’de, bürokratik çevrelere ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar çeşitli programlar kapsamında bulunduğu İzmir'de, bürokratik çevrelere ziyaret gerçekleştirdi.

Hotar, programlar kapsamında ilk olarak İzmir Valisi Mustafa Toprak ve geçtiğimiz günlerde İzmir'e ataması gerçekleşen İzmir İl Emniyet Müdürü Sami Uslu'ya bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Hotar, "Yoğun programlar kapsamında bulunduğumuz İzmir'de zaman buldukça İzmir bürokratlarımız ile de bir araya gelmeye çalışıyoruz. İzmir'in çehresinin ve güvenliğinin emanet edildiği bürokratlarımıza yaptığımız ziyarette mevcut durum ve çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. İl Emniyet Müdürümüz ile şehrin genel olarak güvenliği ile ilgili bilgiler, sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik değerlendirmeler yaptık" dedi

Hotar, yeni atanan Emniyet Müdürü Sami Uslu'ya görevinde başarı dileyerek makamdan ayrıldı. Emniyet Müdürlüğü ziyaretinden sonra İzmir Valisi Mustafa Toprak'a bir ziyarette bulunarak İzmir Valiliğimizin görev alanı içinde olan konulara ilişkin çeşitli değerlendirmeler yapıldığını belirten Hotar, her iki ziyarette de İzmir'e katkı sağlayacak her türlü destek ve yardımı Ankara'da takip etmek ve sonuçlandırmak konusunu dile getirdi. Ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar'a Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş ve İl Genel Meclis Üyesi Arif Barata eşlik etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Toprak Nükhet Hotar Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title