Haberler

Ak Partili Gençlerden Şehit Ailelerine Mektup

15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. yıldönümü ve 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla AK Parti Yalova Gençlik Kolları üyeleri şehit ailelerine mektup gönderdi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. yıldönümü ve 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla AK Parti Yalova Gençlik Kolları üyeleri şehit ailelerine mektup gönderdi.

AK Parti Gençlik Kolları, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. yıldönümü ve 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle, şehit ailelerine kendi el yazıları ile yazdıkları 250 mektubu gönderdi. Yalova PTT Müdürlüğü'ne gelen AK Parti Gençlik Kolları üyelerini, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel de yalnız bırakmadı. Burada bir konuşma yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek, "15 Temmuz Gecesi vatanları için gözlerini kırpmadan şahadete yürümüş şehitlerimizi minnetle anıyoruz. O gecede vatan savunmasında desten yazan şehitlerimizin ailelerine yazdığımız 250 mektubu Türkiye'nin dört bir yanına gönderiyoruz. 15 Temmuz'un yıldönümüne yaklaştığımız bugünlerde şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine mektuplarımızda hep bir ağızdan, 'Anam, babam, bacım, kardeşim. Bu mektubu Yalova'nın AK gençleri olarak sizler için kaleme aldık. Her kelimesinde duygulandık. Her satırında ağladık. Bazen kalem yuvarlanıp düştü elimizden. Bazen ise göz yaşlarımız ıslattı kağıdı. Ama bu vatan için toprağa düşen milyonlarca şehidimizi hatırladığımızda gurur doldu yüreğimiz. Onlar ki bu vatan için arkalarında bıraktıkları analarını, babalarını, eşlerini, çocuklarını bir an bile düşünmeden şahadete koştular. Onlar ki vatanını çiğnetmemek için zalimin tankına, tüfeğine göğüslerini siper ettiler. Onlar ki, 'Allah yolunda öldürülenlere ölü demeyin. Onlar diridirler. Ama siz bunu anlayamazsınız' ayetine mazhar oldular. O gece bizler de şahadet şerbetini içmek için çıkmıştık sokaklara. Ancak onlar kadar şanslı olamadık. Çünkü onlar şu anda peygamber sancağı altındalar. ve arkalarında tertemiz bir vatan bıraktılar. Biliyoruz siz bıraktığınız her yerde onu görüyorsunuz. Her yemekte sofraya onun için bir tabak daha koyuyorsunuz. Her şeyde onun o cennet kokusunu alıyorsunuz. Her gece onunla beraber uyuyor, her sabah onunla uyanıyorsunuz. Ama sakın ola bir yanınızı eksik hissetmeyin. Çünkü biz varız ve her zerrenizi tamamlamaya hazırız. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi 15 Temmuz'u unutmayacağız ve unutturmayacağız' diye haykırıyoruz" diye konuştu.

Ardından hep birlikte PTT'ye giren AK Partili gençler ve Milletvekili Fikri Demirel, mektupları şehit ailelerine gönderdi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fikri Demirel Ak Parti Türkiye Yalova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
title