Haberler

Ak Partili Gençler İftarda Buluştu

AK Parti Bursa kollarında görev almış ve halen görevini sürdüren gençler Ak Partili Büyükşehir Meclis Üyesi Gökay Bilir'in düzenlediği iftarda buluştu.

AK Parti Bursa kollarında görev almış ve halen görevini sürdüren gençler Ak Partili Büyükşehir Meclis Üyesi Gökay Bilir'in düzenlediği iftarda buluştu.

Çırağan'da düzenlenen iftar programına AK Partinin kuruluşundan bugüne kadar görev almış ve görevlerine devam eden gençlerin yanısıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa 23.Dönem Mv. Hayrettin Çakmak, Büyükşehir Başkan V. Atilla Ödünç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Zekeriya Ayışık, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ahmet Kılıç, AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli katıldı. Büyükşehir Meclis Üyesi Gökay Bilir, iftarın amacının kaynaşma olarak değerlendirirken, "Gençlik kollarının her kademesinde çalışan arkadaşlarımız içinde aktif siyasete devam eden ve etmeyen arkadaşlarımız da var. Siyaseten tanıştığımız arkadaşlarımızla sonrasında güzel ve sağlam dostluklar kurduk. Çeşitli programlarla bir araya gelerek duygularımızı paylaşıyoruz" dedi.

Gençliğin buluşmasını ve yıllar geçse de bir araya gelmesini önemseyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gençlik kollarının her kademesinde görev almış olan insanlara bugünlerde büyük işler düştüğünü söyledi. 23. Dönem Milletvekili Hayrettin Çakmak da Gezi Parkı olaylarından sonra gençliğe daha büyük görev düştüğünün bir kez daha anlaşıldığını ifade etti - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hayrettin Çakmak Recep Altepe Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title