Haberler

Ak Partili Adaylar Sivil Toplum Örgütlerini Ziyaret Etti

AK Parti Uşak Milletvekili Adayları İl Başkanı Ali Işık ve Belediye Başkanı Mesut Apaydın ile Birlikte Sivil Toplum Örgütlerini Ziyaret Ederek Destek İstedi. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (Utso), Şehit Aileleri Derneği ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini Ziyaret Eden Ak Partili Adaylar, Bireysel Sorunlar Yerine Toplumsal Sorunların Çözümü İçin Çalışacaklarını Söylediler.

AK Parti Uşak Milletvekili adayları İl Başkanı Ali Işık ve Belediye Başkanı Mesut Apaydın ile birlikte sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek destek istedi. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), Şehit Aileleri Derneği ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret eden AK Partili adaylar, bireysel sorunlar yerine toplumsal sorunların çözümü için çalışacaklarını söylediler.

AK Parti Uşak Milletvekili Adayları Mustafa Çetin, Nuri Uslu ve Mehmet Altay, İl Başkanı Ali Işık ve Belediye Başkanı Mesut Apaydın sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek 23. dönem milletvekilliği seçimleri için destek istedi. İlk olarak UTSO'yu ziyaret eden AK Parti heyeti sanayicinin sorunlarını popilizm yapmadan yapmadan çözeceklerini söyledi.

UTSO Başkanı İsmail Karaman, AK Parti heyetine birlik ve beraberliğin önemine değinerek, "Son dönemlerde ülkemiz farklı alanlara çekilmeye çalışılıyor. Özellikle son bir ay içerisinde meydana gelen terör olayları birlik beraberliğimizi tehdit ediyor. Biz Uşak'ta son birkaç yıldır birliktelik oluşturduk. Kentimizin sorunlarını hep birlikte hareket ederek çözüm bulmaya çalıştık. Yeni dönemde de bu birlik beraberliğin sürmesinden yanayız" diye konuştu.

Başbakanlık eski müsteşar yardımcısı ve AK Parti Uşak 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Çetin ise, "AK Parti olarak biz sivil toplum örgütlerimizle birlikte çalışmak istiyoruz. Düşünce ve projelere yönelik bir siyaset izleyeceğiz. Kentin sorunlarının takipçisi olup kişisel problemleri çözmek için değil toplumsal sorunları çözmek için çalışacağız. Bunu yaparken de popilist bir siyasi yaklaşıma düşmeyeceğiz" dedi.

Daha sonra Uşak Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret eden AK Parti heyeti burada da şehit yakınlarının sıkıntılarını dinledi. Şehit Aileleri Derneği Başkanı Şahin Çakır, istedikleri tek şeyin son zamanlarda artan terör olaylarının son bulması olduğunu dile getirerek, " Şehit aileleri olarak daha fazla askerimizin, polisimizin ve gencimizin şehit olmasını istemiyoruz. Son bir ay içerisinde art arda meydana gelen terör saldırılarından rahatsız oluyoruz. Her gün iki üç şehit veriyoruz. Bu kanayan bir yaranın bir an önce durdurulmasını istiyoruz" dedi. Şehit aileleri ayrıca şehir içi ulaşımdan ücretsiz olarak faydalanmak istediklerini ancak aşağılayıcı tavırlarla karşılaştıklarını söyledi.

Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, Şehit Ailelerine bu sorunu çözecekleri sözünü vererek, "Hiç kimsenin sizi aşağılayıcı ve küçük düşürücü bir davranış içerisine girmesini izin vermeyiz. Hemen bu konuda gerekli girişimi yapıp bu mağduriyetinizi gidereceğim. Şehit ailelerini ücretsiz olarak taşımayan yada farklı söylem içerisine giren minibüsçüleri en ağır bir şekilde cezalandıracağız. Gerekirse hatlarını bile iptal ederiz" dedi.

Mesut Apaydın son zamanlarda artan terör olaylarının da manidar olduğunu ifade ederek, "Son bir aydır terör olaylarında artış gözlenmektedir. Bu olayların geçen yıllarda olmaması son derece dikkat çekicidir. Bir takım çevrelerin AK Parti'yi yıpratmak ve tekrar tek başına iktidar olmasını engellemek için terör olaylarını siyasi söylem haline getirmiştir. Bu söylemlere dikkate almamanızı istiyoruz. Çünkü terör sorununu çözebilecek tek parti AK Parti'dir" diye konuştu.

AK Partililer son olarak da Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti. Birlik Başkanı Sadettin Öztürk, esnafın sorunlarını dile getirirken hipermarketlerin şehir dışına çıkartılması konusunda destek istedi ve söz konusu marketlerin haksız rekabet oluşturduğunu iddia ederek esnafın zarar gördüğünü anlattı.

(KY-YK)

11.06.2007 15:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title