Haberler

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal Sorgun Mobese Sistemini İnciledi

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Sorgun İlçesine kurulan mobese sistemini inceledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Sorgun İlçesine kurulan mobese sistemini inceledi.

Hafta sonunu Sorgun'da geçiren

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, İlçe Kaymakamı

Levent Kılıç ve Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ile birlikte Sorgun Mobese Merkezi'ne ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mobese Merkezi'nde kumanda masasına oturan Milletvekili Soysal, ilçenin tüm cadde ve sokaklarında gezintiye çıkarken, Mobesi sisteminin ilçeye kurulmasında geç kalındığını söyledi. Sorgun ilçesine mobese sisteminin geç kurulmasına karşılık modern bir sistemin yapılmasının önemli olduğunu ifade eden Milletvekili Soysal, "Günümüzde artık bir yerleşim yerinin daha güvenli hale gelmesinde Mobese Kamera Sisteminin şart oldu.

Yozgat merkez dahil tüm ilçelerden daha geniş ve daha büyük olan Sorgun'da böyle bir sistemin kurulması çok önemli bir olay. Nüfus açısından büyük olduğu kadar arazisinin düz olması ve şehre giriş çıkışların 8-10 ayrı yerden yapılması asayiş olaylarının kontrolü açısından oldukça sıkıntı yaratıyordu.

Mobese sistemin devreye girmesiyle artık daha güvenli bir şekilde yaşamak mümkün olacak" dedi. Mobese sistem yetkililerinden Çelebi Altuntaş' ta kurulan sistemin fiber optik ve HD kalitesinde kayıt yapan bir sistem olduğunu ve 4-5 kilometrelik alandan zum yapabildiğini, deneme kayıtlarının yarından itibaren başlayacağını ifade etti. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertuğrul Soysal Ak Parti Sorgun Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title