Haberler

AK Parti Uşak Teşkilatı Kasım Ayı Danışma Meclisi Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Uşak İl Teşkilatı, Kasım Ayı Olağan İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı. 22 Temmuz Seçimlerinden Bu Yana Geçen Siyasi Sürecin ve Uşak'taki Gelişmelerin Tartışıldığı Toplantıda Yaklaşan Yerel Seçimler Öncesi Yapılması Gereken Çalışmalarda Değerlendirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Uşak İl Teşkilatı, Kasım Ayı olağan İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. 22 Temmuz seçimlerinden bu yana geçen siyasi sürecin ve Uşak'taki gelişmelerin tartışıldığı toplantıda yaklaşan yerel seçimler öncesi yapılması gereken çalışmalarda değerlendirildi.

Uşak Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi toplantısında açılış konuşması yapan İl Başkanı Ali Işık, terör olaylarına değinerek hain saldırıların askeri önlemlere diplomatik çabaların eklenmemesi halinde sona erdirilemeyeceğini savundu. Ali Işık, terör olaylarına değinirken PKK kelimesini kullanmayarak sorunu "Malum bölücüler Doğu ve Güneydoğu'daki hain saldırılarını çılgınca arttırdı" dedi.

İki bölüm halinde yapılan AK Parti Uşak İl Teşkilatı Kasım ayı olağan İl Danışma Meclisi toplantısının ilk bölümüm basına açık ikinci bölümü ise kapalı olarak gerçekleştirildi. Toplantıya İl Başkanı Ali Işık, Milletvekilleri Nuri Uslu ve Mustafa Çetin, Belediye Başkanı Mesut Apaydın, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Pehlivan, AK Partili belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

Muhalefetin suni gündemlerle kendilerini yıpratma çabalarına karşın 22 Temmuz seçimlerinden büyük bir zaferle çıktıklarını söyleyen İl Başkanı Ali Işık, "Ana muhalefet partisi başta olmak üzere bazı çevreler suni gündemlerle bizi yıpratmaya çalıştı. Ancak biz bu sınavı başarıyla geçtik. Daha sonra bu zaferimizi Cumhurbaşkanımızı da seçerek taçlandırdık İlk iktidar dönemimizde yaptığımız hizmetler ortada. Bu dönemde eksikliklerimizi ve hatalarımızı görüp hizmet çıtamızı yükseltmek zorundayız. Ancak son dönemlerde hepimizin bildiği malum terör saldırıları var. Ülkemiz birlik beraberlik içerisinde bu günleri de atlatacaktır. Bu malum gruplar ve destekçilerini de hepimiz yakından biliyoruz. Son dönemlerde bölücüler Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki saldırılarını çılgınca arttırdılar. Destekçisi ve kökü dışarıda olan bu malum güruha karşı durmamız ve kökten temizlememiz için yüce meclisimiz hükümetimize yetki verdi. Bu yetki askerimizce kullanılacaktır. Ancak askeri önlemler diplomatik çabalarla desteklenmedikçe bu sorun çözümlenemez. Terörle mücadelede hem askeri hem de diplomatik çaba ortak yürütülmelidir. Hükümetimizin yürüttüğü diplomatik çalışmalar tüm dünyada takdirle karşılanmıştır. Bu çabalardan sonuç alınamazsa askeri yöntemlere başvuracağız."dedi.

İL BAŞKANI'NDAN YAKIŞIKLIYIM

Toplantıda söz alan Belediye Başkanı Mesut Apaydın ise şehircilik ve belediye adına yürüttükleri çalışmaları değerlendirerek ilginç benzetmelerde bulundu. Kendisini İl Başkanı'ndan yakışıklı olarak gösteren Apaydın, "22 Temmuz'da merkez ilçe olarak oyumuzu arttırdık. Ama diğer ilçelerimiz Türkiye ortalamasının altında kaldı. Burası parti toplantısı. Eksiklerimizi tartışıp doğruyu bulmak zorundayız. Biz belediye olarak bu çarkın bir dişlisiyiz. Çarktaki dişliler düzgün çalışırsa çarkta düzgün döner. Bizim dışımızdaki ilçelerin iyi çalışmadığını görüyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana şehircilik, altyapı ve sosyal belediyecilik adına önemli çalışmalara imza attık. Göz boyamak için hiçbir şey yapmadık. Bunu eski dönemle karşılaştırarak görebilirsiniz. Örneğin Ben İl Başkanı Ali Işık'tan çok daha yakışıklıyım. Bu, gün gibi ortadadır. Hiç kimse Ali Işık'a daha yakışıklı diyemez. Bizim hizmetlerimizi de karşılaştırıp bu şekilde kıyaslama yapabilirsiniz. Yerel seçimlerde de iyi çalışıp başarılı olmak zorundayız" dedi.

Uşak Milletvekilleri Nuri Uslu ve Mustafa Çetin'de birer konuşma yaparak çalışmalarını değerlendirdiler. İki milletvekili Uşak'la ilgili projelerini seçim beyannamesinde açıkça ortaya koyduklarını ifade ederek hiç kimsenin kendilerinden sorunların çözümlenmesi için mucize beklememesini sorunların ortak çalışma ile aşılacağı mesajını verdiler.

(KY-YK)

11.11.2007 18:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title