Haberler

AK Parti Teşkilatları Sokak İftarlarında Halkla Kucaklaşıyor

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, Ramazanda halkla iç içe olmak, paylaşım ve dayanışmanın tadını binlerce insana yayabilmek adına sokak iftarları düzenliyor.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, Ramazanda halkla iç içe olmak, paylaşım ve dayanışmanın tadını binlerce insana yayabilmek adına sokak iftarları düzenliyor.

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı, ilçe teşkilatıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Yunus Emre Spor Kompleksi'nde gerçekleşen iftar programına AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, AK Parti eski Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak, AK Parti İl Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İl Yöneticisi Sadettin Cangül ve bin 500'ü aşkın davetli katıldı. Davetliler ilahiler ve okunan Kur'an eşliğinde iftar saatini bekledi. AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın binlerce vatandaşın katıldığı 'Sokak İftarları' başladığını haber veren Yalçın, Ramazan ile birlikte düzenlenmeye başlanan tüm Bursa milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri ile mahalle başkanlarının bu sofralarda milletle yan yana orucunu açtığını söyledi. Her milletvekili ve il yöneticisinin, belli bir programa göre 17 ilçede birden düzenlenecek iftar programlarında hazır bulunduğunu belirten Yalçın, mahalle başkanlarının iftar gününü ve sokağını halka duyurmasının ardından AK Partililer, Ramazan'ın tüm coşkusunu milletle iftar sofrasında bir araya gelerek yaşadığını dile getirdi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN ÖZEL TALİMAT

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ramazan nedeniyle tüm teşkilatlara özel talimatlar verdiğini anımsatan Yalçın, manevi coşkunun tüm teşkilatlar eliyle vatandaşlarla paylaşılmasını sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Başbakan Erdoğan'ın teşkilat mensuplarının Ramazan'ı yoksul sofralarında geçirmelerini istediğini hatırlatan Yalçın, "Mahallelerimizde vatandaşlarımızla topluca iftar sofrasına oturuyoruz. Ramazanın ruhunu ve kutsiyetini, beraberliğin ve bölüşmenin tadını daha çok vatandaşımızla birlikte yaşıyoruz. Ay sonuna kadar da orucumuzu sokak iftarlarında milletimizle açacağız. Milletvekillerimizin her biri bir ilçemizin mahallesinde halkımızın yanında olacak. 11 ay boyunca olduğu gibi ramazanda da milletimiz yanında en çok AK Partilileri görecek, derdini tasasını ona anlatacak, çareyi de onda bulacak. İftardan sahura AK Parti görev başında. Bu iktidar olmanın bize yüklediği çok önemli bir sorumluluk. Biz de bu sorumluluğu yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

ÜYE SAYISI 235 BİNE ULAŞTI

AK Parti'nin Türkiye'de ve bölgesinde dikkat çektiğinin altını çizen Yalçın, "Teşkilatlar olarak bizler de bu performansa ayak uydurmaya ve güç vermeye devam ediyoruz. Şu anda Bursa'da 235 bin olan üye sayımızla rekor seviyeye ulaşmış durumdayız" ifadelerini kullandı.

(YS)

25.07.2012 17: 07: 54

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bedrettin Yıldırım Sedat Yalçın Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title