Haberler

AK Parti Teşkilatı Basınla Sohbet Toplantısı Gerçekleştirdi

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan'ın Katılımıyla Basınla Sohbet Toplantısı Gerçekleştirildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde AK Parti Ereğli ilçe teşkilatı Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan'ın katılımıyla basınla sohbet toplantısı gerçekleştirildi.

Ereğli'de, Bozhane kafe de gerçekleştirilen basınla sohbet toplantısına AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Erol Şahin, Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör ve partililer katıldı. Açılış konuşmasını yapan Erol Şahin, "Ereğli'yi küçülten, Ereğli'nin nüfusunu azaltan Ereğli'nin çocuğunu İstanbul'a petrollere pompacılığa yollayan insanlar artık yok. Ereğli'ye çivi çakılmıyor diyenler nerde yaşıyor? Ereğli'yi, köyleri hiç görmüyorlar mı? Organize sanayi bölgesine çok geniş bir yol yapıyoruz. Bu yol adeta uçak pisti gibi çok geniş olacak, aynı zaman da Zonguldak-Ereğli arasında duble yol çalışması son süratle devam ediyor" dedi.

Ardından Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli konuştu. Ereğli'de 2008 yılını altın yıl olarak ilan ettiğini alt yapı ve üst yapı çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Sesli, "Biz şov peşinde değiliz, hizmet peşindeyiz. Asli görevlerimiz dışında sosyal ve kültürel sorumluluklarımızda var. 67 otobüsle 3 bin kadını belediye bütçesinden beş kuruş harcamadan Çanakkale'ye götürdük. Şimdi de Ereğli'de görev yapan 23 mahalle muhtarını Side'de Belediye de kritik yerlerde bulunan arkadaşlarla birlikte seminere gidecekler. Ereğli'nin asıl sorunu trafik, bugüne kadar otopark yapmamışız. Şuan ki terminalin olduğu bölgeye yerin altına 3 katlı otopark yapacağız. Yaklaşık olarak 700â€"800 araç kapasiteli olacak. Aynı zamanda Karga Mahallesi'nde bulunan hal binası ve büz şantiyesini kaldırarak bir bölümünü otopark yaparak, pazar yerindeki trafik sıkışıklığını gidermeyi düşünüyoruz. Bu çalışmaları yaparken genel ve yerel iktidarla birlikte yapacağız" dedi.

Basın toplantısında konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, "Ereğli dereleri berbat durumda ıslah etmeliyiz. Kepez yolundaki kavşakları ikiye indirdik. Kara yolları bölge müdürlüğü bu durumla ilgileniyor. Gerçi bizimle yani Ereğli'yle işine gelirse dördüncü bölge müdürlüğü işine gelirse on beşinci bölge müdürlüğü ilgileniyor. Projemizi çizdirdik, bütün gücümüzle 120 bin ton asfalt döktürdük. Ereğli'nin bir ön yüzü birde arka yüzü var, ön yüzü kim yaptıysa Allah razı olsun çiçeklerle renklendirmiş güzelleştirmiş ama arka yüz çok kötü durumda bu ne olacak. Birileri diyor ki 'Yuvama döndüm'. Peki, soruyorum sen yuvandan ayrımı yaşıyordun da şimdi döndün? O yuvanın demokrasiyle barışmasını istiyoruz. Tersaneler için olmaz diyorlardı. Yaptık hem de en düzgün şekilde yaptık. Ereğli tersanesi bitti, Alaplı'da 400 tane yat limancısına yer tahsis edildi. Bize ne işiniz var, kapanacaksınız uğraşmayın diyenler halkın yüreğini nasıl kapatacaklar. Yeşil kartlı çoğaldı diyorlar, sorarım size yeşil kartı biz mi icat ettik? Dilenci çok diyorlar peki onlar gökten mi indi? Kömür dağıttığımızı söylüyorlar milletimizin ihtiyacı vardı dağıttık. 18 yaşına kadar sağlıktan yararlanabiliyorsunuz peki sağlıktaki devrimi neden göz ardı ediyorsunuz? Ey Türkiye'yi yönetenler soruyorum size 100 yıl önceden var olan Akçakoca'daki doğal gazı AK Parti gökten inen vahiyle mi buldu? Ben festivale düşmanmışım bunu söyleyen 1. dönem Milletvekilliğime dayanamayıp 2. Dönemi de hazmedemeyenlerden başkası değildir. Çiğnemeden yutarsa midesine oturur" dedi.

(BA-ET-Y) 26.05.2008 18:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title