Haberler

AK Parti'nin Yatağan Adayı Toksöz Seçim Bürosunu Açtı

AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz’ün seçim bürosu açılışı, yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla düzenlenen şölen havasındaki törenle gerçekleştirildi.

AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz'ün seçim bürosu açılışı, yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla düzenlenen şölen havasındaki törenle gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, termik santral ve kömür ocaklarının özelleştirme süreci ile ilgili önemli mesajlar verdi. Öztürk yaptığı konuşmada, "Yatağan ve Milas'taki emekçi kardeşlerimizin emek mücadeleleri üzerinden siyaset yaparak birileri prim yapmaya çalışmakta. Buradaki sendikacı arkadaşlarımız işçi kardeşlerimizin onuru için, gurur için ve ekmekleri için sayın başbakanımızla tam bir saat görüştüler. Başbakanımız orada sendikacı arkadaşlarımıza buradaki işçi kardeşlerimizin yanında olduğunu söyledi, ama bu ses Yatağan'da tam olarak duyulmadı. Bazı istismarcılar bu konuşmaları dahi istismar etti. O gün ne söylediyse başbakanımız bugün onlar yapılıyor. Bugün eğer özelleştirme tarihi ileri bir tarihe ertelendiyse, bunda elbette ki o gün orada bulunan sendikacı kardeşlerimizin de katkısı vardır. Ama o gün başbakanımızın ve Enerji Bakanımızın ortaya koyduğu katkıyı bugün burada söyleyemeyenler, işçi ve emekçi kardeşlerimizin hakları üzerinden halen daha istismara devam ediyorlar. Belediye başkanlığı seçimine endeksliyorlar. Kardeşim sen 10 yıldır, 15 yıldır Yatağan'a ne yaptın, hangi hizmeti getirdin, hangi problemi çözdün, çık onu söyle, onu anlat. Yatağanın sorunlarını ancak biz çözebiliriz, iktidar partisinden başka bu sorunları kimse çözemez, kim çözecek bu sorunları. Dün söylediğini bu gün unutanlar Yatağanın sorunlarını çözemez. Biz sizin hizmetkarınız olmaya hazırız, Mustafa kardeşimizi belediye başkanı olarak getirdiğimiz gün, Ankara ile Yatağan arasında köprü kurup, ne gerekiyorsa en kısa sürede gereği fazlasıyla yapılacaktır" diye konuştu.

Sık sık alkışlar ve sloganlarla kesilen ve coşkulu bir kalabalığa hitap eden AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz ise, "5 Şubat 2014 yani bugün artık Yatağan'da bir değişimin, gelişimin başladığı tarih olacak. Her şeyin değişeceği yapılmaz denilen ne varsa, hepsini beraber gerçekleştirmek için, kutsal bir adım atıyoruz. 30 mart Yatağan için bir milattır. Aydınlanmanın, kalkınmanın, kazanmanın, değişimin, gelişimin miladı. Geçtiğimiz günlerde esnaf odamızın kongresi oldu. Sayın esnaf odası başkanımız İnönü Bulvarının düzenlenmesi ve üniversite konularında beklentileri olduğunu dile getirdi. Sayın belediye başkanımızda bunları iktidarın yapması gerektiğini söyledi. Bizde diyoruz ki, 'Yatağan niye yapamadı' ama biz söz veriyoruz, 30 Mart'tan sonra hem bulvarı düzenleyip, ticarete açacağız, hem de üniversiteyi 4 yıllık bir fakülte ile Yatağanımız'a kazandıracağız. Ben bu açılışta projelerden bahsetmeyeceğim. Aday tanıtım töreninde '1 yıl içerisinde üniversiteyi bitireceğiz' esnafımız için dedik. O günkü gazetelerimiz mevcut. Köy gezilerine çıktık. Sosyal devlet ve sosyal projeler dedik. Bize Allah yetime, yoksula, garibana yardımcı olacaksak belediye başkanı olmayı nasip etsin dedik. Bakıyoruz bizim söylemlerimizin halkta karşılığının olduğunu görenler başlıyor 'vallahi de billahi de yapacağız' demeye. Yapacağız derken yeterli bilgiye sahip olunmayınca üniversitenin açılış tarihini ilkokulların açılış tarihini veriyorlar. Bizim projelerimiz çok daha güzel, başbakanın tabiriyle çılgın projeler olacak" diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz'ün seçim bürosu İl Başkanı Mustafa Toksöz, İlçe Başkanı Osman Koç, Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Küçük'ün katılımıyla gerçekleştirildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nihat Öztürk Ak Parti Yatağan Milas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title