Haberler

AK Parti Milletvekillerinden Teşekkür Zirareti

AK Parti Uşak Milletvekilleri Mustafa Çetin ve Nuri Uslu, Seçimlerde Kendilerine Destek Veren Sivil Toplum Örgütlerine Teşekkür Ziyaretinde Bulunuyor.

AK Parti Uşak Milletvekilleri Mustafa Çetin ve Nuri Uslu, seçimlerde kendilerine destek veren sivil toplum örgütlerine teşekkür ziyaretinde bulunuyor.

Uşak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nı (SMMMO) ziyaret eden AK Partili iki milletvekili sivil toplum örgütlerinden kentin sorunlarının çözümü için destek istediklerini söyledi. SMMMO Başkanı Azmi Yılancıoğlu, seçimlerin demokratik bir yarış anlayışı içerisinde geçtiğini ve il genelinde hiçbir olayın yaşanmadığını ifade ederek, "Milletvekillerimiz ateşten bir gömlek giydi. Seçim sürecini geride bıraktık ve şimdi sorunların çözümlenmesi için proje üretme zamanı. Biz Uşaklı sivil toplum örgütleri olarak 3 milletvekilimizin de birlikte hareket etmesini istiyoruz. Kentin acil çözümlenmesi gereken problemleri var. Bu sorunların çözümü konusunda biz kendilerine proje üretme konusunda destek vereceğiz. El birliği ile tüm sorunların çözümleneceği inancını taşıyoruz" dedi.

AK Parti Milletvekili Mustafa Çetin, muhasebecilerin hesap adamı olduğunu ifade ederek, "Milletvekilleri olarak Uşak'ın hesabını yaparken hesap adamlarından destek isteyeceğiz. SMMMO'nun bünyesinde oluşturduğu TESMER kapsamındaki eğitim çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Bu eğitim hamlesinin sanayi kenti olan şehrimize ciddi katkı sağlayacağı inancındayım. Çünkü sanayimizde nitelikli iş gücüne ihtiyaç var. Bizde nitelikli iş gücünün artması için bu eğitim çalışmalarına destek vereceğiz ve genişletilmesini sağlayacağız. Seçim süreci geride kaldı ve bizlerde parti rozetlerimizi bir kenara bırakıp tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede olacağız" dedi.

AK Parti ikinci sıra adayı olan ve milletvekilliğine seçilen Nuri Uslu ise, "Geçen dönemde AK Parti iktidarı ülke genelinde olduğu gibi Uşak'ta da önemli hizmetler yaptı. Milletimiz bu hizmetlerin karşılığında bir vefa gösterdi ve bizleri tekrar iktidara taşıdı. Milletimizin bu vefasını karşılık verme sırası biz milletvekillerinde. Bu anlayış içerisinde kentimize hizmet etmek için çalışacağız. Şuanda ilimizde devam eden ve başlatılması gereken ciddi yatırımlar var. Kentsel dönüşüm, üniversitenin sorunlarının giderilmesi, sanayinin önündeki engeller ve tarım alanındaki yatırımlar acil olarak gerçekleştirilmelidir" diye konuştu.

(KY-YK)

28.07.2007 11:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title