Haberler

AK Parti Milletvekillerinden, Başkan Polat'a Ziyaret

1 Kasım Pazar günü yapılan genel seçimlerde milletvekilliğini kazanan AK Parti milletvekilleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti.

1 Kasım Pazar günü yapılan genel seçimlerde milletvekilliğini kazanan AK Parti milletvekilleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte AK Parti Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Bülent Tüfenkci ile Milletvekili Adayı Ufuk Önalan katıldı. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Milletvekili Öznur Çalık, başta Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat olmak üzere bütün ekibine teşekkür etti. Çalık, 1 Kasım'da yapılan genel seçimlerin Türkiye genelinde büyük bir katılımın olmasına rağmen sorunsuz ve sıkıntısız geçtiğini kaydetti. Milletvekili Çalık, "Milletimizin sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde sonuç alması için ciddi bir mücadele verdik. Bu vesileyle Belediye Başkanıma, Başkan Yardımcılarıma, meclis üyelerime ve tüm çalışanlarımıza partim ve milletvekillerim adına çok teşekkür ediyorum. 1 Kasım milletin, mazlumların, Türkiye'nin, birlik ve beraberliğin, kazandığı bir seçimdir. Bu seçim umutların yeşerdiği, istikrarın devamı için hemşehrilerimizin büyük bir teveccüh gösterdiği destek verdiği seçim" dedi.

HİZMETLER DEVAM EDECEK

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise ziyaretten dolayı AK Parti Milletvekillerine teşekkür ederek, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. 1 Kasım seçimlerinde alınan sonuç ile hizmet üreteme noktasında sorumlu olanların yüklerinin bir kat daha artığını belirten Başkan Polat, "Yerelde bizler üzerimize düşen görevleri yerine getirirken, Ankara'da Bakanlıklarda Milletvekillerimizin desteği ile birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimizi taçlandıracağız. Vatandaşlarımızın tercihi ile sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır. Daha çok koşacağız, daha çok hizmet üretmek için mücadele edeceğiz" diye konuştu - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title