Haberler

Ak Parti'li Taşkıner, Eğitim Programı Düzenledi

Güncelleme:

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanlığı Ankara'da iki gün süren bir eğitim programı düzenledi.

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanlığı Ankara'da iki gün süren bir eğitim programı düzenledi. AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Özkan Taşkıner'in temsil ettiği program oldukça yoğun geçti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik'in ev sahipliğinde, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen programa 81 ilin Tanıtım ve Medya Başkanları katıldı.

AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Özkan Taşkıner'in temsil ettiği program oldukça yoğun geçti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik'in yanı sıra Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve Sivas Milletvekili Nursuna Memecan'ın da katıldığı oturumlarda 81 ilin Tanıtım ve Medya Başkanlarına çeşitli eğitimler verildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Arter Reklamcılık Yönetim Kurulu Başkanı Erol Olçak ve ensonhaber.com Yayın Grubu Başkanı Serkan Kalemciler gibi isimlerin eğitimler verdiği programda gazete ve televizyonların Ankara Temsilcileri ile de buluşuldu. Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Metehan Demir, Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu, Zaman Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Ünal, Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, NTV Ankara Temsilcisi Nilgün Balkaç ve 24 TV Ankara Temsilcisi Yaşar Taşkın Koç ile buluşan AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanları sordukları sorularla gazetecileri terlettiler. Programın sonunda Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile de yemekte buluşan AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanları, Arınç'ın hükümet ve medya ilişkileri konusundaki sunumunu dinlediler.

28.12.2012 10: 23: 56

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Çelik Tekirdağ Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title