Haberler

AK Parti Aydın Adayı Savaş, AYSO'yu Ziyaret Etti

Güncelleme:

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydın Sanayi Odasını ziyaret etti.

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydın Sanayi Odası'nı (AYSO) ziyaret etti.

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner ve AK Parti yönetim üyeleri Aydın Sanayi Odası'nı (AYSO) ziyaret etti.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, yaptığı açılamada; "Bu kurum Aydınımız için çok önemli. Sizlerle birlikte burada olmaktan çok mutluyum ve heyecanlıyım. Türkiye'nin gelişmesi değişmesi, Aydın'ın gelişmesi sizler sayesinde olacak. 2023 hedefimiz ilk 10 il içerisine girmek. Aydın'da harika bir potansiyel var. Bunu değerlendirmeliyiz. Ben sanayici dostu olarak, kimyalarımızın uyuşacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

AYSO Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Ak Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel'e iyi dileklerde bulunarak, Savaş'a plaket hediye etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yalçın Pekgüzel Mustafa Savaş Ak Parti Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title