Haberler

AK Parti'li Şahin ve Önalan, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “AK Parti sadece ve sadece Türkiye’nin partisi olmuştur” dedi.

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, "AK Parti sadece ve sadece Türkiye'nin partisi olmuştur" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ile AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, seçim çalışmaları kapsamında merkeze bağlı Yaygın, Puluşağı, Yenice, Yeniköy, Çakıklı, Selvidağ, Beydağı, Yapraklı, Balıkdere, Fırıncı, Üzümlü ve Çamurlu mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen adaylar, vatandaşlardan destek ve dua istedi. Milletvekili Şahin, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Şahin, "Biz, oy için değil, buradaki insanlarımızın halini, hatırını sormak için de geliyoruz. Kuş konmaz, kervan geçmez babında bir yer de olsa, mutlaka burada yaşayan insanları gelip ziyaret etmemizde fayda var. Onlar burada hangi sıkıntılarla karşı karşıya, buradaki yaşam mücadeleleri nedir, ne değildir, bizden beklentileri nelerdir bunlarla ilgileniyoruz. 13 yıllık AK Parti iktidarıyla beraber Türkiye'de her şeyi değiştirmeye çalıştık. Bu ülkede olumsuz olan ne varsa bunların tümünü birden şekillendirmeye başladık. Bunlar ister merkezi hükümetimiz olsun, ister belediyelerimiz olsun, her noktada çalışmalar yaptık. Yine yasal düzenlemeler konusunda ne engel varsa o engellerin tamamını ortadan kaldırdık ve onları da yasal bir zemine oturtmaya gayret gösterdik" şeklinde konuştu.

Partisinin seçim vaatlerini de vatandaşlarla paylaşan Şahin, "AK Parti 81 vilayetin, 78 milyon vatandaşımızın, Türkiye'nin partisi olmuştur. Memleketin partisi olmuştur. Memleket meselesinin partisi olmuştur. Bu nedenle millet memleket için AK Parti diyor. Şu 4 ay göstermiştir ki bütün bu sorunların karşısında dik duracak tek parti, AK Parti'dir. Memleketin partisi olarak 7'den 70'e herkese müjdeler verdik. Sağlık çalışanlarının özlük haklarıyla ilgili yeniden düzenleme yapılacak. Engelli genç ve çocuklar için 'Engelli Yaşam Merkezleri' kurulacak. Tarım Bağ- Kur emeklilerinin, iktidara geldiğimizde 66 lira olan emekli maaşları 884 liraya ulaşacak. Yeni iş kuran gençlerimize 3 yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız. Gelin bu projelerimizi hayata geçirmek için el ele verelim. Biz de hayal tacirliği yok. Biz verdiğimiz sözün arkasında dururuz, çünkü biz AK Parti'yiz" dedi.

"GAZZE, FİLİSTİN, SURİYE BU TARİHİ BEKLİYOR"

Milletvekili adayı Önalan ise 1 Kasım seçimleri kapsamında herkesi ziyaret ettiklerini söyledi. Gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Önalan, "Uzun ince bir yolda koşuyoruz. Biz, sizlere hemhal olmaya geldik. 1 Kasım'da yapılacak olan seçim çok önemli. 1 Kasımın önemi bütün İslam aleminde yankılanıyor. Herkes 1 Kasım'ı bekliyor. Bütün mazlumlar, masumlar, Gazze'sinden tutun Suriyelisine kadar herkes 1 Kasım'ı bekliyor. İnşallah 1 Kasım'da güçlü bir AK Parti iktidarı olursa, 'bizi daha da sahiplenip, bağırlarına basarlar' diyorlar. Şu an ki belirsizlik devam ederse, onlarda 'biz de mahvoluruz, biteriz' diyorlar. Onun için 1 Kasım mazlumların umududur. Bizim de umudumuzdur. İnşallah AK Parti'nin güçlü olduğu bir iktidarla büyük Türkiye yolunda emin adımlarla yürürüz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Ak Parti Malatya Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title