Haberler

AK Parti Konya Milletvekili Samancı, Karatay Kadın Kolları Üyeleriyle Görüştü

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, AK Parti Karatay Kadın Kolları yönetimiyle bir araya geldi.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, AK Parti Karatay Kadın Kolları yönetimiyle bir araya geldi.

Köprübaşı tesislerinde gerçekleşen görüşmede gündemle ilgili konular değerlendirildi.

AK Parti Karatay Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş, burada yaptığı konuşmada, yaklaşan yerel seçimlere değinerek, önümüzdeki seçim sürecinde tüm parti temsilcilerinin destekleri ve özverili çalışmalarıyla beraber başarıya ulaşacaklarını ifade etti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de Karatay'da son yıllarda şehircilik anlamında gerek altyapı ve gerekse üst yapı olarak büyük gelişmeler sağladığını söyledi.

Karatay'ın gelişmesinde Karatay Kadın Kolları Yönetimi'nin de özverili çalışmaları ve desteğinin olduğunu belirten Hançerli, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen çalışmaların önemine değindi.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise Hükümet'in ve yerel yönetimlerin el ele vererek yaptığı çalışma neticesinde ortaya güzel işlerin çıktığını vurguladı.

Kadınların her alanda söz sahibi olması gerektiğine de dikkat çeken Samancı, toplantıda Türkiye gündemini değerlendirdi.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Gülay Samancı Ak Parti Karatay Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title