Haberler

AK Parti Konak, "Reis"Te Buluştu

AK Parti Konak İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatından kesitler sunan Reis filmini izledi.

Ak Parti Konak İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatından kesitler sunan Reis filmini izledi.

Ak Parti Konak İlçe Başkanlığı, yaklaşan referandum öncesi teşkilata sinema keyfi yaşattı. Film olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatının çocukluk ve gençlik yıllarını, dönemin şartları içinde anlatan Reis'i seçen AK Partililer, sinemada iki salon kapattı. Yaklaşık 350 kişilik iki salonda filmi toplu halde izleyen partililer, referandum çalışmaları arasında stres atma fırsatı da buldu. Sinema buluşmasına; 24. Dönem AK Parti İzmir Milletvekilleri Ali Aşlık ve Rıfat Sait ile AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, il yöneticisi Ali Gönen ve Memur Sen İzmir Şube Başkanı Ali Musa Bina da katıldı.

"Çok çok önemli bir lider"

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, gösterim öncesi yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok önemli bir seçimin arefesinde olduğuna dikkat çekerek, teşkilat olarak hummalı bir şekilde "Evet" kampanyası yürüttüklerini vurguladı. Ana Kademe, kadın ve gençlik kolları ile mahalle teşkilatları olarak son 2 yıl içinde üçüncü seçime gittiklerini belirten Yıldırım, "Teşkilatımız sorumluluk bilinciyle gece gündüz çalışıyor. Yoğun gündem içerisinde vefakar ve cefakar dava arkadaşlarımıza bir nefes aldırmak, stres atmalarını ağlamak istedik. İki salon kiralayarak aileleriyle birlikte Reis filmini izlemelerini sağladık. Etkinlik, büyük ilgi gördü ve memnuniyet uyandırdı. Sayın Cumhurbaşkanımız, bizim için çok çok önemli bir lider. Onun hayatından kesitlerin beyaz perdeye yansıtılmasını da önemli buluyoruz. Filmi herkesin izlemesini isteriz" dedi.

"Dünya lideri"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünya lideri olduğunu ve büyük Türkiye hedefi için mücadele ettiğini vurgulayan Yıldırım, "Film, rahmetli Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam kararlarının radyodan duyurulmasıyla başlıyor. Bazı çevreler ki biz onlara 'şer odakları' diyoruz, bu ülkede milletin sevdiği her lidere zulüm ettiler. 'Tek adam, diktatör' dediler, sahte suçlamalarla dar ağacına gönderdiler, itibarsızlaştırdılar. Sonunda kaybeden ülkemiz ve milletimiz oldu. Bizler dedelerimizin, babalarımızın pişmanlıklarını yaşamayacak, Sayın Cumhurbaşkanımızı yedirmeyeceğiz. Bunu tüm Türkiye 15 Temmuz'da büyük bir destan yazarak dosta düşmana gösterdi" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İzmir Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title