Haberler

AK Parti Kırşehir Teşkilatı, Memur-Sen Kırşehir Şubesini Ağırladı

Memur-Sen heyetini ağırlayan AK Parti İl Başkanı Av.

Memur-Sen heyetini ağırlayan AK Parti İl Başkanı Av. Salih Çetinkaya "Sivil toplum kuruluşlarının gücü, toplumun ortak gücüdür." dedi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Av. Salih Çetinkaya, Memur-Sen Kırşehir Şubesi ve bağlı sendikaların başkanlarıyla kahvaltılı toplantıda buluştu. Memur-Sen Kırşehir Şubesi ve bağlı sendikaların il başkanlarını davet eden Salih Çetinkaya, misafirlerine ikram ettiği kahvaltının ardından şehrin sorunları, planlar, projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Çetinkaya toplantıda yaptığı konuşmada, "Biz toplumla, toplumun temsilcileriyle, farklı toplumsal kesimin sözcüleriyle,

birlikte düşünme, birlikte karar alma konusunda son derece duyarlıyız. Biz toplumun taleplerine kulak verdiğimiz için toplumun teveccühüyle karşılaşıyoruz. Bundan dolayı sivil toplum kuruluşlarına büyük önem veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz." dedi.

Çetinkaya "Bana göre bir ülkeyi, bir şehri sadece seçilmişlerin veya atanmışların yönetmemesi gerekir. Modern demokrasilerin en önemli özellikleri sivil toplumun bu yönetim sürecine katılmasıdır. Sivil Toplum Kuruluşları temsil ettikleri topluluklar adına bizlerden yapacakları talepler ya da bizlere yapacakları yapıcı eleştirilerle yönetme ve karar alma süreçlerine daha etkin ve aktif katılım sağlayacaklardır. Sizler şehrin ve ülkenin her türlü sorununda taleplerinizi, önerilerinizi ve eleştirilerinizi bizlere iletebilirsiniz." şeklinde konuştu.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Ali Rıza Aka davetten dolayı teşekkür ederek, "Bu ortak akıl buluşması ve sivil toplumun önemsenmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Memur-Sen gücünü üyelerinden ve değerlerinden alan Türkiye'nin en büyük konfederasyonudur. Biz her zaman doğrunun yanında, yanlışın da karşısındayız. Memur sendikacılığı Memur-Sen'in öncülüğünde önemli kazanımlar elde etmiştir. İnşallah çok yakında meclisten toplu sözleşme yasası geçecek ve ilk toplu sözleşme yapılacaktır. Bu konuda da desteklerini bekliyoruz. Yasanın bir an önce çıkmasını istiyoruz. Toplu sözleşmeyle birlikte ek ödeme mağduriyetleri dahil bir çok sorunumuz çözüme kavuşacaktır." ifadelerini kullandı.

Toplantı Memur Sen'e bağlı diğer sendika başkanlarının kurumlar ve çalışma alanlarıyla ilgili talepleri ve bilgilendirmeleriyle devam etti. Toplantı sonunda da Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Ali Rıza AKA, AK Parti İl Başkanı Av. Salih Çetinkaya'ya ve Merkez İlçe Başkanı Hilmi Güzel'e Memur-Sen'in 'Uluslararsı Anayasa Kongresi Bildiriler' kitabını hediye etti.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Av. Salih Çetinkaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hilmi Güzel, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Ali Rıza Aka ile çok sayıda davetli katıldı.

(AEK-SK9

09.01.2012 14: 24 TSİ

NNNN - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

SALİH ÇETİNKAYA Memur Sen Kırşehir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title