Haberler

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Karadeniz: "Ak Parti'nin İktidarını Tescillendireceğiz"

30 Mart yerel seçimlerinde Tekridağ'ın Kapaklı ilçesinde AK Parti Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulunan Rafet Öztürk, partililer ve Sinoplu hemşehrileri ile akşam yemeğinde buluştu.

30 Mart yerel seçimlerinde Tekridağ'ın Kapaklı ilçesinde AK Parti Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulunan Rafet Öztürk, partililer ve Sinoplu hemşehrileri ile akşam yemeğinde buluştu.

Aksu Kafe Restaurant'ta düzenlenen yemeğe AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, ilçe teşkilatı üyeleri, Kapaklı Sinoplular Derneği üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

AK Parti Belediye Meclis üyesi aday adayı Rafet Öztürk, yemekteki konuşmasında "AK Parti Kapaklı Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundum. Bu konuda hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum. Bu gece de beni yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Meclis üyeliğine müracaatta bulunan Rafet Öztürk'ün yemeğinde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, "Rafet Öztürk müracaatını yaptıktan sonra sadece müracaat ile kalmayıp, belediye meclis üyeliğini hak edebilmek için elinden gelen bütün çabayı gösteriyor. Bu yemekte bunun örneklerinden birisidir. Sadece teşkilat mensupları ile hareket etmiyor, kendi başına ev ev dolaşarak hemşehrilerine kendisini kabul ettiriyor. Bizim parti teşkilatımızın yaptığı sivil toplum ziyaretleri ve ev ziyaretlerine katılıyor. Hayırlı işler yaptığını biliyoruz. Allah yolunu açık etsin ve inşallah amacına ulaşır" diye konuştu.

"AK PARTİ CİDDİ HİZMETLER YAPTI"

Programda konuşan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz de "Bizi bu akşam sizler ile buluşturan Rafet Öztürk kardeşimize teşekkür ediyorum. Hepimiz farklı illerden geldik. Artık bizler Kapaklı ve Tekirdağ'da yaşıyoruz. Hepimiz yaşadığımız yerin farkına varmalıyız. Hepimize gelecek lazım ve gelecek inşası içinde olmamız gerekiyor. Ben AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Önümüzde yerel seçim var. 10 senede AK Parti ülkede ciddi hizmetler yaptı. Cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetler ile AK Parti'nin 10 senede yaptığı hizmetleri mukayese ettiğimizde bizim yaptığımız icraatlar daha ağır basmaktadır" dedi.

Kapaklı'da yerel yönetimlerden gerekli icraatları göremediklerini kaydeden Karadeniz, "2004 ve 2009 yerel seçimlerinde AK Parti olarak seçimleri kazanamadık. İki dönemdir Belediye'yi ıskaladık. Fakat Allah'ın hakkı üçtür. Seçimleri kazanıp, Kapaklı Belediyesi'nin tepesine AK Parti bayrağını dikeceğiz. Bunun için hepinize ciddi işler ve gayretler düşüyor. Genel seçimlerde Türkiye genelinde her iki kişiden birisi AK Parti'ye oy veriyor. Kapaklı'da da oyumuz yüzde elliydi. Ancak bunu yerel seçimlerde sandığa yansıtamıyoruz. Bu dönemde şeytanın bacağını kıracağız ve sandıkları patlatacağız. 30 Mart'tan sonrada Kapaklı'da AK Parti'nin iktidarını tescillendireceğiz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Karadeniz Ak Parti Ak Parti Kapaklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title