Haberler

AK Parti Hatay Milletvekili Karasayar Açıklaması

"Amanos Tüneli'nin projelendirme çalışmalarında son aşamaya gelindi".

AK Parti Hatay Miletvekili Orhan Karasayar, Amanos Tüneli'nin projelendirme çalışmalarında son aşamaya gelindiğini belirtti.

Karasayar, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Yılmaz'ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, ilçeye yapılacak projelerle ilgili bilgi verdi.

İskenderun'un yapılacak dev hizmetlerle bölgenin ve ülkenin en önemli ticaret merkezlerinden biri haline geleceğini ifade eden Karasayar, "Bölgenin ekonomik yapısına büyük bir katkı sağlayacak olan Hatay'ın çılgın projesi Gaziantep, Hassa, İskenderun Amanos Tüneli Projesi'nin proje çalışmaları devam ediyor. En kısa sürede bitirilip ihaleye çıkacaktır. Bu sayede Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde üretilen ürünler bu tünelle kısa yoldan dünyaya açılacak" diye konuştu.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yılmaz'a ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Karasayar, göreve geldikleri günden bu yana sivil toplum örgütleriyle iyi diyaloglar kurduklarını ve bunun sonucunda bölgeye uzun zamandan bu yana getirilemeyen hizmetleri getirdiklerini kaydetti.

Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılı çalışmalarından dolayı Karasayar'ı kutladı. Ziyarete İTSO yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Orhan Karasayar İskenderun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title