Haberler

AK Parti'den Kızılay'a Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Teşkilatı Sosyal İşler Başkanı Adnan Bayram, Kızılay'ın Her Türlü Faaliyetine Tam Destek Verdiklerini Söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Teşkilatı Sosyal İşler Başkanı Adnan Bayram, Kızılay'ın her türlü faaliyetine tam destek verdiklerini söyledi.

Kızılay Trabzon Şube Başkanlığı'nı, beraberinde başkan yardımcıları Leyla Yavuz ve Selim Alkan ile merkez ilçe ve il yönetim kurulundan bazı üyelerle birlikte ziyaret eden AK Parti İl Sosyal İşler Başkanı Adnan Bayram, AK Kadroların Kızılay için her zaman gönüllü kan vermeye hazır olduklarının bilinmesini istedi. Bayram, Kızılay'ı ulu bir çınar gibi gördüklerini belirterek, Türk milleti ve devleti var oldukça da gönüllü neferler sayesinde yaşatılacağını vurguladı.

Kızılay'ın ülkemiz için son derece hayati bir öneme sahip olduğunu belirten Bayram "Türk Kızılay'ı dünya genelinde de başarılı çalışmalara imza atmıştır ve atmaya devam etmektedir. Temennimiz o ki, felaketler olmasın. Allah her kötü günümüzde de yanımızda Kızılay gibi bir dost olmasını bizlere nasip etsin. Kızılay'ımızla gurur duyuyoruz" dedi.

Kızılay Trabzon Şubesi'nde Şube Başkanı Niyazi Sürmen ise misafirlerine nezaketlerinden ötürü teşekkür ederken, kan bağışı kampanyalarına destek verilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kızılay'ın 140 yıllık geçmişe sahip köklü bir yapıya sahip olduğunu ve bayrağını sadece Türkiye'de dalgalandırmadığını, bütün dünya gündemine Türk Kızılay'ını soktuğunu ifade eden Sürmen, şunları söyledi:

"Kan alternatifi olmayan bir ürün. Dolayısıyla bizlere duyarlı olan herkesin ve her kesimin yanındayız. En iyi insan bir başkasına faydalı olandır, bilincini toplumda yaygınlaştırmak için elimizden gelen çabayı sarfediyoruz. Trabzonlu Genel Başkanımız Tekin Küçükali'nin önderliğinde son yıllarda önemli bir dönüşüm gerçekleştiren Türk Kızılay'ı sağlam temeller üzerinde her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Kızılay artık sunduğu hizmetlerin büyüklüğüyle anılıyor." Öte yandan önümüzdeki günlerde AK Parti teşkilatlarında kan bağış kampanyası düzenleneceği öğrenildi.

(BK-ÖS-MU-Y) 11.06.2008 10:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title