Haberler

AK Parti'de Bayramlaşma

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, seçimlere bir yıl gibi bir süre kaldığını belirterek, "İnşallah AK Parti tabanının istediği resmi Mersin'de vereceğiz" dedi.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, seçimlere bir yıl gibi bir süre kaldığını belirterek, "İnşallah AK Parti tabanının istediği resmi Mersin'de vereceğiz" dedi.

Sever, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde, AK Parti'ye 2002'den bu yana emeği geçenlere, çaba gösterenlere ve bugün bir arada olanlara teşekkür etti.

Yaşadıkları birlik ve beraberliğin bozulmaması temennisinde bulunan Sever,

"Bu bayram önümüzdeki ay seçim varmış gibi dolu dizgin bir ay, bereketli bir bayram geçirdik. Bakan Zafer Çağlayan ile Anamur'dan Çamlıyayla'ya bütün ilçeleri gezdik. Seçimlere bir yıl gibi uzun gözüken ama kısa bir zaman dilimi kaldı. İnşallah AK Parti tabanının istediği resmi Mersin'de vereceğiz" diye konuştu.

Ramazanın önemine değinerek, hep birlikte bayramın coşkusunu yaşadıklarını vurgulayan Sever, şöyle konuştu:

"Gerçekten rahmet ve bereket ayı olan Ramazanı birlikte idrak ettik. Nimetlerinin, öneminin farkına vardık. Sabrın ne olduğunu öğrendik ve böylesine güzel bir bayramı hep birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Çocuklarınızla, ailenizle birlikte mutlu, sağlıklı bir bayram geçirmenizi diliyorum.

Aranızdan çıkmış bir arkadaşınız, bir hemşehriniz olarak bugün sizin karşınıza bakan yardımcısı göreviyle çıkmaktan dolayı onurluyum, mutluyum. Bizi bu göreve layık gören Başbakanımıza ve Ekonomi Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum. Onların bana olan güvenlerini boşa çıkarmamak için 24 saat hizmetinizdeyim. El ele vererek, ilçe teşkilatlarımızla çalışarak AK Parti'yi Mersin'de iktidara taşıyacağız."

Bayramlaşmaya AK Parti Mersin Milletvekilleri Nebi Bozkurt, Ahmet Tevfik Uzun ve Çiğdem Münevver Ökten ile AK Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt da katıldı.

Muhabir: Veli Gürgah / Süleyman Tıraş / Aykut Ünlüpınar

Yayıncı: J.Jale Durgun - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Sever Ak Parti Çağlayan Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title