Haberler

Başkan Yılmaz: Çankaya'yı Kazanacağız

Güncelleme:

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, "Yakaladığımız performansla Çankaya'yı kazanacağız." dedi.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, "Yakaladığımız performansla Çankaya'yı kazanacağız" dedi.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı Haziran ayı Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Ahlatlıbel piknik alanında yapılan toplantıya, İlçe Teşkilatı üyelerinin yanı sıra AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, İl Başkan Yardımcıları, Çankaya Belediye'sinin AK Partili meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, teşkilat üyelerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Geçtiğimiz ay uygulamaya konan sandık danışma meclislerinin önemine vurgu yapan Yılmaz, AK Parti'nin siyasete getirdiği en önemli yeniliklerden birisinin mahalle teşkilatları olduğunu ve geçtiğimiz Mayıs ayından beri yapılan sandık danışma meclisleriyle mahalle teşkilatlarının daha aktif çalıştığını belirtti. Çankaya ilçesinde toplam 2 bin 300 sandık olduğunu kaydeden Yılmaz, aktif sandık yönetimi için en önemli görev mahalle başkanlarına düştüğünü söyledi. Yılmaz, sandık yönetimlerinin aktif olarak çalışmalara katıldığı bir süreçte seçime hazırlığın kolaylaştığını ve bu performansla çalışmaya devam edildiği takdirde Allah'ın izniyle Çankaya'nın kazanılacağını ifade etti.

Toplantıda söz alan AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ise, "AK Parti iktidarından önce milletimiz kendisine ezberletilmiş çaresizlikler üzerinden pek çok meselenin halledilemeyeceğine inanmış umutsuzluğu kapılmıştı. AK Parti iktidarıyla artık milletin iradesinin esas alındığı, hüküm sürdüğü bir süreç yaşar olduk. Millete hizmeti bir sevda aşk olarak gördük. Milletimizde kendisiyle kurduğu bu samimi, doğal bağı anladı ve önüne konulan sandıklarla, partimize gücümüze güç katarak bizi hep destekledi" dedi.

Alparslan, gelecek yıl yapılacak olan yerel seçimlerde de Ankara'da, Türkiye'de ve özellikle Çankaya'da Allah'ın izni ile büyük bir başarıya imza atılacağını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çankaya'yı kazanacağız derken, kesinlikle ve kesinlikle size inanıyorum, Önce inanmak, bu inancıda çalışarak desteklemek ve birlik beraberlik içinde hedefimize yürümek durumundayız. Mayıs ayı Türkiye açısından çok önemli bir aydır, birçok kazanımların olduğu, IMF'ye borcumuzun bittiği, 3. Köprü ve Kanal İstanbul'la devletin kasasına milyar dolarlarının girdiği bir aydır. Tabii bazı kısım ve çevreler bu başarılardan bu kazanımlardan huzursuz oldular mutlu olamadılar ve bir senaryo ortaya koyarak uygulamaya çalıştılar ama Türkiye eski Türkiye değil. Bu millet artık uyandı."

Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu da konuşmasında yerel seçimlere ve çözüm sürecine vurgu yaptı. Siyasetin hizip kavgalarını yaşandığı bir alan olarak algılandığını aktaran Selamoğlu "Ancak AK Parti teşkilatlarında hizip kavgaları yoktur kardeşlik vardır, birlik ve beraberlik vardır. Bu birlik ve beraberlik sürdüğü sürece çalışmalarımızla ve yüce Yaradan'ın takdiriyle kazanamayacağımız hiçbir yer yok. İnanabiliyor musunuz, şu anda bu ülkede hatta belki de bu şehirde evlere şehit cenazeleri gelmediği için üzülen bir kesim var. Bu kesime her gün, her hafta, her ay geçmek bilmez oldu. Üzüntülerinin doruk noktasındalar bu bakımdan farklı senaryolarla ülkemizin 30 yıldır yaşadığı terör belasını farklı şekillerde farklı türlü yeniden canlandırmak istiyorlar. Bu düpedüz hainliktir, kalleşliktir. Ama biz buna geçit vermeyeceğiz. AK Teşkilatlar olarak hiç durmadan var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Yaklaşık 3 saat süren Haziran ayı İlçe Danışma Meclisi'nin ardından hatıra fotoğrafı çektiren ilçe teşkilatının ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle teşkilatı üyeleri Çankaya'da birlik ve dayanışma vurgusu yaparak toplantıdan sonra piknik yaptılar. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tülay Selamoğlu Ak Parti Çankaya Yerel Haberler

title