Haberler

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Yılmaz'dan 19 Mayıs Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, "19 Mayıs 1919, sadece Samsun'a çıkış tarihi değil, aynı zamanda toplumsal bir refleksin, birlik ve dirlik olma şuurunun, tüm cihana karşı tek başımıza ayakta"...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, "19 Mayıs 1919, sadece Samsun'a çıkış tarihi değil, aynı zamanda toplumsal bir refleksin, birlik ve dirlik olma şuurunun, tüm cihana karşı tek başımıza ayakta mücadelemizin başlangıç noktasıdır" dedi.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Millet egemenliğine dayanan demokrasimizin ve cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gündür. Aradan geçen 94 yıl boyunca milli egemenliğimizin, cumhuriyet değerlerimizin ve çağdaş uygarlık yolundaki yürüyüşümüzün sembolü olmuştur. Ne mutlu bize ki, cumhuriyetimizin kuruluş ideallerine, muasır medeniyetler seviyesine yaklaşma hedefine bugün her zamankinden çok daha yakın bir noktada bulunuyoruz. Bu başarıda en önemli pay sahibi şüphesiz aziz milletimiz ve özellikle gençliğimizdir" dedi.

Yılmaz, medeniyet yarışından hiç kopmadan bugünlere, büyük atılımlarla ilerleyerek gelen ülkenin; genç, dinamik nüfusu, jeopolitik ve jeostratejik önemi, zengin tabii kaynakları ve eşsiz kültür birikimiyle yeni dünyanın aktif bir üyesi olduğunu, bölgesinde sözü geçen bir konuma yükseldiğini ve imrenilen bir konuma geldiğine dikkat çekti. Tüm bunlara ek olarak bilimin ışığında yetişecek olan yeni genç nesilin, ülkemizi geleceğe taşıyacak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne yükselteceğini belirten Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere aziz milletimizin istiklalini sağlayan, milli iradesine özgürce ortaya koymasına zemin hazırlayan ilk meclisin kahraman tüm kurucu üyelerini saygı, şükran, rahmet ve minnetle anıyorum. Aziz milletimizin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını bu düşüncelerle kutluyor, tüm gençlerimizi sevgiyle kucaklıyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti 19 Mayıs Ak Parti Çankaya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title