Haberler

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Yılmaz, Anneler Günü Bir Mesaj Yayımladı

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, Annelerin yıl içinde bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini belirterek, "Onları yalnızca belirli günlerde değil her gün hatırlayarak hak ettikleri değeri saygı ve sevgiyi, onların bizleri"...

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, Annelerin yıl içinde bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini belirterek, "Onları yalnızca belirli günlerde değil her gün hatırlayarak hak ettikleri değeri saygı ve sevgiyi, onların bizleri yetiştirmeleri sırasında verdikleri gibi hatta daha fazlasıyla göstermeli ve onların hayır dualarını almalıyız"dedi.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Yılmaz, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında "Hayattaki en değerli varlığımız olan annelerimiz; bizim yegane sığınağımız, en büyük tesellimiz, en merhametlimiz, en ağlayanımız ve kelimelerle betimleyemeyeceğimiz en özel yanımız ve hazinemizdir. Onlar, sadece evlatlarını dünyaya getirmekle kalmayıp, aynı zamanda bir toplumu, bir geleceği inşa ederler. Annelerimiz aynı zamanda, gelenek, görenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının da en önemli güvencesidirler. Bu yönleriyle onları sadece bir anne olarak değil, geleceğimizin birer mimarı olarak görmeliyiz" ifadesini kullandı.

Annelerin yıl içinde bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini ifade eden Yılmaz, sevgi, şefkat ve merhametin dünya üzerindeki en güzel örnekleri olan annelerin herkesin üzerindeki haklarının çok büyük ve önemli yer tuttuğunu kaydetti.

Yılmaz, "Onları yalnızca belirli günlerde değil her gün hatırlayarak hak ettikleri değeri saygı ve sevgiyi, onların bizleri yetiştirmeleri sırasında verdikleri gibi hatta daha fazlasıyla göstermeli ve onların hayır dualarını almalıyız"dedi.

Yılmaz

şöyle devam etti:

"Peygamber efendimiz bir hadisde 'Cennet anaların ayakları altındadır' derken, annelik görevinin ne kadar kutsal olduğuna işaret etmektedir, cennetin mübarek annelerimizin ayağının altında olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, ahirete intikal etmiş annelerimize Allah'tan rahmet diliyor,

Annelerimizin değerini ve kıymetini bilmeyi ve bu değerlere sımsıkı sarılan yeni nesillerimizin yetişmesini diliyor ve bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü Ak Parti Çankaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title