Haberler

AK Parti Belde Belediye Başkan Adayları Açıklandı

Hafta başında ilçe belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti, belde belediye başkan adaylarını da açıkladı.

Hafta başında ilçe belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti, belde belediye başkan adaylarını da açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan AK Parti Muş Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Faruk Işık, merkeze bağlı Konukbekler hariç, diğer belde belediye başkan adaylarının belirlendiğini ifade etti. Konukbekler başkan adayının da kısa bir süre sonra açıklanacağını belirten Işık; "Bulanık ilçemizin Elmakaya beldesinde Mehmet Emin Yıldırım, Erentepe beldesinde Süleyman Tanrıverdi, Rüstemgedik beldesinde Seracettin Oktar, Sarıpınar beldesinde Maşuk Ataş, Uzgörür beldesinde Nizamettin Balıkçı, Yoncalı beldesinde Bedrettin Akdeniz aday olurken, Hasköy'ün Düzkışla beldesinde Mehmet Ali Sezigen, Korkut'un Altınova beldesinde Mehmet Suat Özgül, Malazgirt'in Konakkuran beldesinde Tevfik Bülbül aday olacak. Merkeze bağlı Karaağaçlı beldesinde Suphi Özbayram, Kırköy beldesinde Rahmetullah Yaktı, Kızılağaç beldesinde Mehmet Şirin Yılmaz, Serinova beldesinde Engin Atılgan, Sungu beldesinde Bedrettin Çetin, Yaygın beldesinde Abdulbaki Elpe ve Yeşilova beldesinde Nazım Bakış yarışacak" dedi.

Açıklamasında birlik çağrısında da bulunan Işık; "Açıklanan başkan adaylarımızın öncelikle Muş'umuza ve ilçelerimize, teşkilatlarımıza, hemşehrilerimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Amacımız her zaman birlik ve beraberlik içinde Muş'a hizmet etmektir. İlçelerimizin idaresine talip olan arkadaşlarımızın bu bilinç ile hareket edeceklerinden ve birlik beraberliğimizi pekiştireceklerinden asla şüphe duymamaktayız. Biz Türkiye'nin, hatta dünyanın en büyük sivil toplum hareketiyiz. Biz dünyada eşine az rastlanacak bir ailenin fertleriyiz. Seçim süreçlerinde aldığımız başarılı sonuçlar da bu birlik ve beraberliğin en büyük kanıtıdır" diye konuştu.

Yerel seçimlerden sonra, iki seçimin daha olduğunu hatırlatan Işık, "Biz dünya lideri olan Başbakanımızın hep yanında olacağız. Bizim bir derdimiz, bir davamız var. Halkımızın daha güzel yaşaması ve bize ait değerlerin tekrar kazanılması için mücadele ediyoruz. Bu süreçte bizlere çok önemli görevler düşüyor. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title