Haberler

AK Parti Akçaabat İlçe Toplantısı

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, İlçede Yapılacak İkinci Bir Hastanenin Hava ve Su Kadar Önemli Bir İhtiyaç Olduğunu Söyledi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, ilçede yapılacak ikinci bir hastanenin hava ve su kadar önemli bir ihtiyaç olduğunu söyledi.

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı toplantısında konuşan Osman Çavuş, AK Parti iktidarında Akçaabat'ta yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Akçaabat için son derece önemli olan çevre yolunun karayolları ağı kapsamına alındığını kaydeden Çavuş, yolun proje çalışmalarının devam ettiğini ve gerekli kamulaştırma çalışmalarının ardından yapım çalışmalarının da en kısa zamanda başlayacağını söyledi.

Akçaabat'ın en önemli ihtiyaçlarından birisinin hastane olduğunu ve ilçede yüksek kapasiteli ikinci bir hastanenin yapılmasının şart olduğunu dile getiren Çavuş, "Bizim için hava ve su kadar önemli olan meselelerin başında hastane geliyor. Mevcut hastanemizin kapasitesi yetersizdir. Şu an ilçe hastanesinde 120 poliklinik var. Bu kapasitenin daha da artırılması lazım" diye konuştu.

Karayolları 105. Şube Müdürlüğü'nün bulunduğu alanın kullanımıyla ilgili tartışmalara değinen Çavuş, "Bu alan hastane yapılması şartıyla Sağlık Bakanlığı'na devredildi. Buraya kadar sorun yoktu. 450 bin YTL'lik bu projede ihale aşamasına gelinmiş. Şimdi ‘Burada hastane yapılamaz' deniliyor. Asıl önemli olanın otel olduğu söyleniyor. Kamu alanının üzerine otel yapılması bizce yanlıştır. Bugün bizim için hastane, hava ve su kadar önemli bir ihtiyaçtır" dedi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, kendilerinin otele karşı olmadıklarını ancak bu alana hastane yapılması gerektiğini vurgulayarak bunun gerçekleşmemesi durumunda otobüslerle Ankara'ya gideceklerini sözlerine ekledi.

(AÖ-MU-Y) 24.05.2008 17:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title