Haberler

"Aile Okulu Eğitimi"Ni Tamamlayan Annelere Sertifika

Fatih İmam-Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen "Aile Okulu Eğitimi"ni tamamlayan annelere sertifikaları verildi.

Fatih İmam-Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen "Aile Okulu Eğitimi"ni tamamlayan annelere sertifikaları verildi.

Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, Okul Müdürü Mustafa Genç ve kursiyerlerin katıldığı sertifika töreninde 20 anne sertifikalarını aldı. Törende konuşan Başkan Genç, "Düzenlediğimiz Aile Okulu Kursları ile annelerimizi eğitiyor, aile yapımızı güçlendiriyoruz. Toplumumuzda aile her şeyin önüne geçmektedir. Aileyi korumak ve kollamak, karşılıksız sevgi, saygı anlayışı ile idame ettirmek hepimizin ortak sorumluluğudur. Mutlu aileler mutlu toplumu, mutlu toplum ise mutlu şehri oluşturur" dedi.

Başkan Genç, "Aile sürekli sığınılacak tek limandır. Sağlıklı nesillerin inşasında aile en önemli değerdir. Çocuğun kendi kendini yöneten ve özgüven sahibi bir birey olması, büyük ölçüde yetiştiği aile ortamına bağlıdır. Dolayısıyla ailenin temel direği annelerimize büyük görevler düşmekte. Biz de yerel yönetimler olarak annelerimize açtığımız kurslarla yardımcı oluyor, sağlıklı ailelerin temellerini sağlamlaştırıyoruz. Hedefimiz Canik'teki bütün annelerimizi bu kurslarda eğitmek. ve her yönüyle gülen bir şehir oluşturmak" diye konuştu.

Konuşmaların ardından hayırsever Leman Çakar Akseymen tarafından okula kazandırılan kütüphanenin açılışı yapıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title