Haberler

Ahmet Koç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç'un ağabeyi Dr.

Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç'un ağabeyi Dr. Ahmet Koç, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç'un bir süredir Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören ağabeyi Dr. Ahmet Koç, dün akşam saatlerinde 85 yaşında hayatını kaybetmişti.

Dr. Ahmet Koç için bugün Öğle Namazı'na müteakip Köşk merkez Çarşı Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç, Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül, TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, MHP eski Aydın Milletvekili Recep Taner, İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Dalama Belediye Başkanı Nihat Aktakka, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütü temsilcileri, Koç ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Adana Valisi Hüseyin Avni Coş da cenaze törenine çelenk gönderdi.

Cenaze töreni boyunca taziyeleri kabul eden Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç'un oldukça üzgün olduğu gözlendi. Koç, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Dr. Ahmet Koç'un cenazesi vasiyeti üzerine kılınan Cenaze Namazı'nın ardından Köşk'e bağlı Baklaköy Köy Mezarlığında toprağa verildi. Dr. Ahmet Koç, evli ve 3 çocuk babasıydı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title