Haberler

Agc Müdürleri Ağırladı

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeniden seçilen Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu üyelerine tebrik ziyaretleri sürüyor.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeniden seçilen Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu üyelerine tebrik ziyaretleri sürüyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerini kabul eden Yeni, Cemiyet'in görev ve faaliyetlerini anlattı

Ekim ayında yapılan kongreyle yeni dönem için de güven tazeleyen Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu üyeleri tebrikleri kabul ediyor. Cemiyet'in Kaleiçi'ndeki merkezinde İl Müftüsü Osman Artan, Orman Bölge Müdürü Mustafa Türk, Meteoroloji Bölge Müdürü Erol Aydın, İller Bankası Bölge Müdürü Faik Yücel Eser, DSİ Müdürü Turkay Özgür ve Karayolları Bölge Müdürü Şenol Altıok'tan oluşan heyeti kabul eden Başkan Mevlüt Yeni, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AGC HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Eğitim ve sosyal faaliyetlerinin yanı sıra, kent ve ülke yararına atılacak adımlarda Antalya'nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri haline geldiklerini kaydeden Başkan Mevlüt Yeni, kamu kurum ve kuruluşlarıyla da seviyeli bir işbirliği içinde olduklarını belirtti. Gazeteciliğin bir kamu hizmeti olduğuna işaret ederek üyelerinin hakkını hukukunu korumanın yanı sıra, Antalya'nın çıkarlarını savunmakla da mükellef olduklarını kaydeden Yeni, "Hepimiz halkın çıkarlarına hizmet etmekle kendimizi sorumlu görüyoruz. Sizlerle de bu anlamda gazeteciler olarak bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Bu anlamda Cemiyetimizle de yakın temas içinde olmak istemeniz bizleri ziyadesiyle memnun ediyor" dedi. Misafirlere, Cemiyetin Müze ve Sergi Salonu'nu da gezdiren Başkan Yeni, basın sektörünün geçmişten günümüze yaşadığı gelişim evlerini anlattı. Ziyaret, kurum müdürleriyle çekilen anı fotoğrafıyla son buldu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Mustafa Türk Osman Artan Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title