Haberler

CHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Özaydın Oldu

Güncelleme:

CHP Sandıklı ilçe teşkilatı tarafından Sandıklı Belediye Başkan adayının tanıtılması için program düzenlendi.

CHP Sandıklı ilçe teşkilatı tarafından Sandıklı Belediye Başkan adayının ve Akharım Belde Belediye Başkanı adayının tanıtılması için program düzenlendi.

CHP ilçe seçim bürosunda gerçekleştirilen aday tanıtımına, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP Bursa Milletvekili Kemal Ekinci, CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, Afyonkarahisar İl Başkanı Yalcın Görgöz, Sandıklı CHP İlçe Başkanı Yusuf Öztürk ve çok sayıda partili katıldı.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, programda yaptığı konuşmada, CHP Sandıklı Belediye Başkan adayının Ahmet Özaydın, Akharım Belde Belediye Başkan adayının da Sevinç Özdemir, olduğunu açıkladı.

Bütçe görüşmeleri sonrası Sandıklı'ya aday tanıtımı için geldiklerini belirten Toptaş, bu seçimin yerel bir seçim olmadığını söyledi.

CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt da 30 Mart da ki yerel seçimlerde CHP'nin tüm Türkiye'de iddialı olduğunu kaydetti.

Bu iddianın yerine getirilmesi için kapı kapı çalışmak zorunda olunduğunu bildiren Kurt, "Geçmiş dönem kime oy vermiş olursanız olun, bu dönem biz bütün oylara talibiz. CHP'de birleşerek hizmet edecek bir yönetim seçmemiz gerek" dedi.

Konuşmaların ardından adayların tanıtımı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Özaydın Ahmet Toptaş Kazım Kurt Sandıklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title