Haberler

Afyonkarahisar'da Yerel Yönetimler

Afyonkarahisar Belediyesi Tarafından Hıdırlık Mesire Alanında Bahar Temizliği Yapıldı.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Hıdırlık mesire alanında bahar temizliği yapıldı.

Afyonkarahisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Enver Deniz, yetişen yeni nesil çocukları çevre temizliği konusunda duyarlı hale getirmek amacıyla bahar temizliğini geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Bu yıl izcilerle beraber bahar temizliğini yaptıklarını ifade eden Deniz, "Daha önceki yıllarda belediye personelimizle, temizlik işçilerimizle ve öğrencilerle bahar temizliği yapmıştık. Amacımız, çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza çevre temizliğini benimsetmek. Program doğrultusunda bahar temizliğini tüm piknik alanlarımızda yapacağız" diye konuştu.

Bahar temizliğine daire müdürleri, Afyonkarahisar İzcilik İl Temsilcisi Faruk Kılınç, Merkez Endüstri Meslek Lisesi, Atatürk İlköğretim Okulu ve Saniye Sayıoğlu İlköğretim Okulu'ndaki izci liderleri Said Çankaya, Gülçin Gürcan, Fahrettin Günay, Bünyamin Akgün, M. Ali Birsen, Hasan Uysak, H.İbrahim Yurt, Murat Kontbilek, Osman Dinç, Berrin Bakırcı ve Hülya Dağtekin ile izci öğrenciler katıldı.

Temizlik sırasında katılımcılara Afyonkarahisar Belediyesi tarafından şapka hediye edildi.

(SY-ATA-CE)

30.04.2007 13:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title