Haberler

Aeah'de "Seslerin Büyüsü" Konseri

Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü (ADOB), Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde "Seslerin Büyüsü" konseri düzenledi.

Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü (ADOB), Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde "Seslerin Büyüsü" konseri düzenledi.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (AKHB) Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Etkinlikleri "Seslerin Büyüsü" konseri ile devam etti. ADOB tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cumhuriyet Konferans Salonu'nda düzenlene konsere sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınları yoğun ilgi gösterdi. ADOB'nu geçen sanat sezonunda sunmaya başladığı "Seslerin Büyüsü" A Capella konseri, AKHB Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, ADOB İl Koordinatörü Boğaç Özbakır ile sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınlarını bir araya getirdi. Mahir Seyrek'in şefliğini üstlendiği ADOB korosu ve piyanist Metin Kiper, A Capella eserlerle görsel efektler, neşeli kostümler, devinimler ve danslar eşliğinde insan sesinin büyülü dünyasını seyirciyle buluşturdu.

Konserde Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, "Antalya Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı 18 sağlık tesisinde mesleklerini özveriyle yerine getiren sağlık çalışanlarının oluşturduğu büyük bir aileyiz. Bu ailenin fertleri olan sağlık çalışanlarımızın da yoğun iş temposunda yaşadıkları stresi çok önemsiyoruz. Bu sebeple çalışanlarımızın motivasyonunu arttırmak, iş streslerini azaltmak ve aralarındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla 2016 yılı Mayıs ayından itibaren Kültür ve Sanat Etkinliklerini gerçekleştirmekteyiz. Sahne sanatlarının evrensel boyutlara ulaştığı Antalya'da, Antalya Devlet Opera Balesi Müdürlüğü'nün opera, bale, koro ve müzikal temsillerin sağlık çalışanlarının, hasta ve hasta yakınlarının ufkuna çok farklı kültürel vizyon kazandıracağını düşünmekteyiz. Bu kapsamda "Seslerin Büyüsü" konseri Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ücretsiz olarak izleyici ile buluştu" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necat Yılmaz Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title