Haberler

ADÜ'nün Minikleri Rengarenk Gülümsedi

Güncelleme:

Adnan Menderes Üniversitesi Anaokulu koordinesinde "Haydi Rengarenk Gülümse" resim şenliği ve piyano dinletisi düzenlendi.

Adnan Menderes Üniversitesi Anaokulu koordinesinde düzenlenen "Haydi Rengarenk Gülümse" resim şenliği ve piyano dinletisi büyük beğeni topladı.

"Haydi Rengarenk Gülümse" Resim Şenliği ve Piyano Dinletisi, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hatice Aksu, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasemin Turan, Pediatrik Nöroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe Tosun ve ADÜ Anaokulu'nun koordinatörlüğünde

Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Miniklerin büyük ilgi gösterdiği etkinliğe ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, ADÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulvahit Yükselen, ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Bakiye Uğur, etkinliği hazırlayan bölümlerdeki doktorlar, engelli çocuklar ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmasında etkinliğin amacı hakkında bilgiler veren Doç. Dr. Yasemin Turan, "Bedensel engeli olan ancak kalplerinde bize ulaşmak için hiçbir engel tanımayan bu özel çocuklarımızın yeteneklerini sergilemelerine aracılık etmek için bu aktiviteyi düzenledik. Ömür boyu sürecek olan bu tıbbi durumun sadece ilaç tedavileri, özel eğitimleri, rehabilitasyon programları ile ilgilenmenin değil bu özel çocuklarımızı sosyalleştirerek topluma kazandırmanın da oldukça önemli olduğu görüşündeyiz" dedi.

Etkinlik 12 çocuktan oluşan ve yaklaşık bir saat süren piyano dinletisi ile devam etti. Yapılan sergi sonrası tüm çocukların resimleri ödüle değer bulunup çocuklara hediyeleri verildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title