Haberler

Adü'de Müzik Şöleni Devam Ediyor

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) 18.Kültür ve Sanat Şenliklerini konuk olan Mehmet Erdem ve Ogün Sanlısoy, ADÜ'lü gençleri coşturdu.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) 18. Kültür ve Sanat Şenliklerini konuk olan Mehmet Erdem ve Ogün Sanlısoy, ADÜ'lü gençleri coşturdu.

Adnan Menderes Üniversitesi 18. Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen konserler dizisi Mehmet Erdem ve Ogün Sanlısoy ile devam etti. ADÜ

Trailles Meydanı'nda gerçekleşen konserlere Üniversitemiz personeli ve öğrencilerinin yanı sıra Aydın halkı da büyük ilgi gösterdi.

2013 yılında Türkiye Müzik Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" ödülüne

layık görülen Mehmet Erdem, başta "Hakim Bey" ve "Herkes Aynı Hayatta" olmak üzere birçok sevilen şarkısını seslendirdiği konserde büyük beğeni topladı.

"Adnan Menderes Üniversite'sinin bahar şenliklerinde daha nice 18. yılları kutlayalım" şeklinde konuşan ünlü popçu Erdem, konser boyunca şarkılarını binlerce dinleyici eşliğinde seslendirdi.

Konser, Aydın İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı'nın ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu adına Mehmet Erdem'e çiçek takdimi ile son buldu.

Büyük bir dinleyici kitlesine sahip Ogün Sanlısoy da, geniş repertuarı ile dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Sahne performansını görsel bir şölene dönüştüren Sanlısoy, sevilen şarkılarını hayranları eşliğinde seslendirirken Aydın'da ve Adnan Menderes Üniversitesi'nne olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Dinleyicilerden tam not alan Ogün Sanlısoy'a, Sağlık ve Kültür Spor Daire Başkanı Fevzi Çavdar çiçeğini takdim ederken ADÜ 18. Kültür ve Sanat Şenlikleri Konserlerinde büyük destekleri olan Beytullah Yörükoğlu ve Cemal Akkuş'a da çiçek ve hediyelerini sundu.

Beytullah Yörükoğlu, "Bu şenliğin asıl mimarı sizlersiniz" sözleriyle dinleyicilere seslenerek, ADÜ 18. Kültür ve Sanat Şenliği'nde emeği geçen başta ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu olmak üzere tüm sponsorlara teşekkürlerini iletti. Büyük bir coşkuyla geçen konser, dinleyicilerin havaya dilek balonlarını uçurmalarıyla son buldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Ogün Sanlısoy Türkiye Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title