Haberler

Adsiad'dan Başkan Topçu'ya Ziyaret

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (Adsiad) Başkanı Cahit Sınmaz ile Yeni Seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu'yu Ziyaret Etti.

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Cahit Sınmaz ile yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu'yu ziyaret etti.

Başkan Topçu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, dünyada yeni dönemde gelişmişlik ve kalkınmışlık ölçüsünün, kişi başına düşen milli gelir miktarı olmaktan çıkacağını savunarak, "Markalaşmış şehirlerin, cazibe merkezi haline gelmiş bölgelerin fazlalılığı artık dünyada gelişmişlik ve kalkınmışlığın ölçüsü haline gelecektir" dedi.

Topçu, demokratik toplumlarda sivil toplum kuruluşlarının da demokratik bir toplumun oluşmasında en az siyasi partiler kadar önemli olduğunu ifade etti.

ADSİAD Başkanı Cahit Sınmaz'ın merkez Yüreğir ve Seyhan ilçelerinin bölünmesiyle 2 ilçenin daha kurulmasına ilişkin fikirlerini de sorduğu Topçu, bölünmenin doğru ancak sınır çiziminin yanlış olduğunu söyledi.

(AB-AB-Y) 22.02.2008 14:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title