Haberler

Adıyaman Tanıtım Günleri

Adıyaman, 27 30 Haziran arasında Ankara'da tanıtılacak

Vali Mahmut Demirtaş, 27-30 Haziran arasında Ankara'da yapılacak "Adıyaman Tanıtım Günleri"nin hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.

Demirtaş, Seyir Tepesi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Adıyaman Tanıtım Günleri" hakkında gazetecilere bilgi verdi.

Ankara'da 4 gün sürecek etkinliklerin Adıyaman'ın turizm potansiyelini harekete geçireceğini belirten Demirtaş, "Tanıtım günleri ilimizin markalaşması,  kültür ve turizm açısından cazibe merkezi haline dönüştürülmesi, ulusal ve uluslararası alanda sahip olduğu değerlerin tanıtılması için büyük önem taşımaktadır" dedi.

Tanıtım günleri için başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlara ve tüm milletvekillerine davetiye gönderdiklerini ifade eden Demirtaş, etkinlik hazırlıklarının tamamlandığını kaydetti.

Kentin kültüründen sanayisine, doğal güzeliklerinden mutfağına kadar tüm değerlerinin tanıtılacağını vurgulayan Demirtaş, şöyle konuştu:

"Atatürk Kültür Merkezi'nde toplam 2 bin 600 metrekarelik alanda ilimizde faaliyet gösteren kamu ve özel sektörden 75 civarında katılımcı ile kentimizi anlatacağız. Ayrıca, organizasyon sergi salonunda ilimizin tarihine, kültürüne, edebiyatına yön vermiş şahsiyetler ile Adıyaman fotoğraflarından oluşacak bir sergi açılacak.

Açılış töreninde ilimiz sanatçılarından Latif Doğan, Nurettin Rençber, Kahtalı Hamido, Haydar Ulaş, Tuncay Okutan, Gülüstan ve Haşim Tokdemir, Onur Sarıgül ve Mehmet Aslan konser verecek." - Adıyaman

Kaynak: AA / Yerel

Mahmut Demirtaş Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title