Haberler

Adem Arslan, Meclis Üyeleriyle Vedalaştı

İzmir'in Bayraklı İlçesine Kaymakam olarak atanan Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan, İl Genel Meclisi üyeleriyle vedalaştı.

İzmir'in Bayraklı İlçesine Kaymakam olarak atanan Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan, İl Genel Meclisi üyeleriyle vedalaştı.

Kısa bir sürede önemli hizmetlere imza atan Arslan, Samsun İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt'u ve mecliste grubu bulunan partilerin odalarını teker teker ziyaret etti. İlk olarak Samsun İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt'a makamında ziyarette bulunan Arslan'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başkan Mustafa Karakurt, "Genel Sekreterimiz bir yıla yakın bir süredir şehrimizde görev yapmaktadır. Birlikte geçirdiğimiz bu süre içerisinde İl Özel İdaresi'nin program ve yatırımlarının gerçekleştirilmesi ve yeni çıkan yasa çerçevesinde idarenin kapanışa doğru yol alırken işlerin aksaksız sürdürülebilmesi doğrultusunda işbirliği ve uyum içerisinde hizmet verdik. Kendisinin üstün gayretleri oldu. Bu bağlamda Genel Sekreterimize ve birlikte çalıştığı personeline teşekkür ediyorum. Samsun'da olduğu gibi yeni görevinde de başarılı olacağına inanarak yolunun açık olmasını diliyorum" dedi.

Adem Arslan daha sonra Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) grubunu ziyaret etti. Adem Arslan'ın görev süresi boyunca uyumlu bir çalışma sergilediğini belirten AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Numanoğlu, "Adem beyle güzel bir çalışma süreci geçirdik. Samsun'a iyi hizmetlerde bulunduk. Adem bey Samsun'a yabancı olmayan, daha önce Vezirköprü Kaymakamlığı görevinden bu yana tanıdığımız, Samsun siyasetini de bürokrasisini de iyi bilen bir arkadaşımız. Bir yıla yakın sürede hep beraber önemli projelere imza attık. Kendisine Samsun'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı partim ve grubum adına teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum" açıklamalarında bulundu.

Ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grubunu ziyaret eden Arslan burada CHP Grup Başkanvekili İsmet Şahin ile bir süre sohbet etti. Şahin, Aslan Karanfil ve Adem Arslan gibi dürüst bürokratların ülkenin geleceği için her zaman lazım olduğunu belirterek, "Meclis üyeliği dönemimden çok daha önceden beri bürokratlarla çalışıyorum. Çok bürokratlar tanıdım. Samsun İl Özel İdaresi'nde görev yapmış olan eski Genel Sekreterimiz Aslan Karanfil ve Bayraklı'ya atanan Genel Sekreterimiz Adem Arslan tanıdığım en değerli bürokratlardır. Görüşleri ne olursa olsun kimseye yansıtmadılar. İktidara da muhalefete de aynı mesafede oldular. Ben böyle insanların Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için daha yüksek kademelerde, daha önemli yerlerde olması gerektiği inancındayım. Adem beyi evladım gibi severim. Samsun için büyük bir kayıp. İnşallah kendisini vali olarak ta görürüz. İzmir için çok büyük katkılarda bulunacağına inanıyorum. Kendisine yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum" diyerek duygularını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) grubuna da ziyarette bulunan Arslan'a partisi ile iyi ilişkilerde bulunduğu için teşekkür eden MHP Grup Başkanvekili Muhammet Bektaş, "Sayın Genel Sekreterimiz 1 yıla yakın bir zamandır Samsun'a hizmet ediyor. Görevi süresince partimiz ve grubumuzla her zaman iyi ilişkilerde bulunmuş, taleplerimize her zaman olumlu yaklaşmıştır. Bir devlet memuruna yakışır şekilde Samsun'a hizmet etmiştir. Samsun'umuza bu kısa sürede yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

İzmir Bayraklı Kaymakamı olarak atanan Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan ise, "Bugüne dek meclisimizle uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı yürüttük. Çok kısa zamanda önemli işlerin altına imza attık. Samsun'dan üzülerek ayrılıyorum. İl Genel Meclisi olarak Samsun için yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Parti gruplarına yaptığı ziyaretlerin ardından İl Encümen Toplantısı'na da katılan Arslan, toplantının ardından Samsun İl Encümeni üyeleri ve Samsun İl Özel İdaresi Daire Başkanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adem Arslan Bayraklı Samsun İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title