Haberler

Adana'da Türk Sağlık-Sen Kadın Kolları Kuruldu...

Türk Sağlık-Sen Adana Şubesi Kadın Kolları kuruldu.

Türk Sağlık-Sen Adana Şubesi Kadın Kolları kuruldu. Kadın Kolları Başkanlığına Dr. Demet Çardak getirildi.

Türk Sağlık-Sen Adana Şubesi yöneticileri ve Kadın Kolları üyeleri, tanışmak amacıyla basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

Bir lokantada düzenlenen yemekli toplantıda konuşan Türk Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Arif Dağlı, 2011'in sağlık çalışanları için çok zor geçen bir yıl olduğunu söyledi.

2011 yılının kamu çalışanlarının haklarını geriletecek ve iş güvencesini ortadan kaldıracak birçok kanun tasarısının gündemi meşgul ettiği bir yıl olduğunu ifade eden Dağlı, "Kamu çalışanlarını daha zor bir yıl bekliyor. Türk Sağlık-Sen'in kararlı duruşu ve mücadele azmi 2012 yılında da artarak devam edecektir" dedi.

Kadın Kolları'nın kurulmasıyla daha da güçlendiklerini söyleyen Dağlı, "Kadın Kollarımızın da desteği ile daha güzel çalışmalar yapacağız" diye konuştu.

Türk Sağlık Sen Adana Şubesi Kadın Kolları Başkanı Dr. Demet Çardak ise sağlık alanında çalışan kadınların sesinin bundan sonra daha gür çıkacağını söyledi. Çardak, Kadın Kolları olarak birlikteliklerini güçlendirmeyi, etkili çalışmalara imza atmayı ve kadın çalışanların sesi olmayı amaçladıklarını kaydetti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Demet Çardak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title