Haberler

Doktor Feray, ölüme göz göre göre gitmiş! Cansız bedenini kızı bulmuş

Güncelleme:

Adana'da ayrıldığı eşi Seçkin E. tarafından vurulan doktor Feray Balkan'ın ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Evin önünde pusu kuran Seçkin E.'yi gören Balkan'ın; çocukları ve annesini asansör ile eve gönderdiği, eski eşin konuşmayı bitirip asansöre yönelen Balkan'a ateş açtığı öğrenildi. Genç kadının cansız bedenini ise annesinin eve gelmemesi üzerine aşağı inen kızı bulmuş.

Adana'da ayrıldığı eşi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde öldürülen doktor Feray Balkan'ın ölüme göz göre göre gittiği ortaya çıktı.

Dün akşam merkez Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi 81156 sokakta bulunan Zakir Gergin apartmanında meydana gelen olayda; Gaziantep Nizip Devlet Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olan acil tıp uzmanı doktor Feray Balkan (39), Gaziantep'e kendisini ziyarete gelen annesi Eda'yı (65) evine bırakmak için kızı Asya (12) ve oğlu Aliş (4) ile birlikte Adana'ya geldi.

AYRILDIĞI EŞİ PUSU KURMUŞ

Apartmana geldiği sırada Feray Balkan 1 sene önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldığı astsubay eşi Seçkin E.'nin apartman çevresinde kendisini beklediğini fark etti. Bunun üzerine Balkan, annesi ve çocuklarına, "Siz yukarı çıkın. Ben geliyorum" dedi. Feray Balkan bu sırada ayrıldığı eşi Seçkin ile apartman girişinde konuştu. Konuşmayı bitirip asansöre yönelen Balkan'ın ayrıldığı eşi, genç kadının sırtına ve kulağının arkasına tabanca ile ateş edip olay yerinden kaçtı.

Cinayete kurbanı doktor, ölüme göz göre göre gitmiş! Cansız bedenini kızı bulmuş

KIZI, ANNESİNİ MERAK EDİNCE AŞAĞI İNMİŞ

Annesinin eve gelmemesi üzerine aşağı inen kızı Asya, annesinin cansız bedeniyle karşılaşınca çığlık atıp apartmandakilerden yardım istedi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Feray Balkan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olay yerinden kaçmaya çalışan Seçkin E.'yi tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Cinayete kurbanı doktor, ölüme göz göre göre gitmiş! Cansız bedenini kızı bulmuş

CENAZESİ YARIN DEFNEDİLECEK

Feray Balkan'ın cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Bugün otopsisi tamamlanan Balkan'ın cenazesinin, İngiltere'de yaşayan Bilgisayar Mühendisi ağabeyi Fatih'in gelmesi beklendiği için yarın öğle namazını müteakip Buruk Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.

Öte yandan, Feray Balkan'ın olay sırasında omzunda takılı olan kanlı çantası ise bugün Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'nda amcası Ahmet Balkan'a teslim edildi.

Cinayete kurbanı doktor, ölüme göz göre göre gitmiş! Cansız bedenini kızı bulmuşFeray Balkan'dan geriye kalan kanlı çanta, amcasına teslim edildi

APARTMANDA ACI HAKİM

Olayın yaşandığı Güzelyalı Mahallesi'ndeki Zakir Gergin apartmanında ise Feray Balkan'ın yakınlarının acılı bekleyişi sürüyor. Balkan'ın meslektaşları ve iş arkadaşları apartmana gelirken acılı anne Eda ve Feray Balkan'ın ablaları Fatma ile Funda'nın evde sinir krizi geçirdikleri, sağlık ekiplerinin acılı aileye sakinleştirici iğne yaptığı öğrenildi.

Cinayete kurbanı doktor, ölüme göz göre göre gitmiş! Cansız bedenini kızı bulmuş

"MÜKEMMEL BİR ANNEYDİ"

Gazetecilere konuşan Feray Balkan'ın iş arkadaşı Sibel Şahin, "Mükemmel bir insan, mükemmel bir anne ve mükemmel bir eşti. Maalesef goncalarımız itin kopuğun elinde solup gidiyor böyle. Onu elimizden aldılar. 1 yıl önce şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanmışlardı. Takip etmiş buraya geldiğini öğrenmiş. Burası annesinin evi aşağıda pusu kurmuş eski eşi. Feray annesini ve çocuklarını asansörle yukarı göndermiş kendisi aşağıda kalmış. Feray da asansöre bineceği sırada asansörün önünde katletmiş. Geçinemediklerini, sıkıntıları olduğunu söylüyordu ama bu kadar derin ne olduğunu bilmiyorduk. Annesi gelmeyince kızı aşağıya gelmiş annesini yerde bulmuş. Sonuna kadar deliklerde çürüsün bir daha çıkamasın inşallah" ifadelerini kullandı.

Katil koca Seçkin E.'nin ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adana Cinayet Kadın Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Dr.Kimbel:

Sen doktor olmussun fakat hayat arkadasini secememissin astsubay mi yanlis secimler hayatiniza mal olur buyrun

95
74
yanıtYanıtla
Durdurun dünyayı inecek var :

Tüm cinayetleri astsubaylar mı işliyor sen ne içtin acaba? Rahmetliyi de katili de karalıyorsun saçma sapan çıkarımlar yapıp durma!

yanıt16
yanıt5
Alperen:

Dr.Kimbel:Hayırdır Ast.sb'lar fazlamıkoydu çokmuacıdı leşke vazelinkullansalardı.

yanıt14
yanıt113
F B:

Astsubay polis vb boyle kolluk guclerinde kadina siddet ve cinayet vakalari fazla bunun univ. Arastirilmasi gerekir..

121
16
yanıtYanıtla
Emirhan YILDIZ:

şahıs ve meslekle ne alakası var her meslekden kadın cinayeti var aynısı ölmeyi hak eden çok meslekden de kadın erkek var seç seç al..:)

7
26
yanıtYanıtla
Oktay Ünlü:

Nazar nazar görkemli düğünler sosyal medya paylaşımları e olan var olmayan var tabi sonra şiddetli geçimsizlik ayrılık Allah Korusun.

7
10
yanıtYanıtla
Ramazan Özkan:

Pusu kurmuş planlı cinayet kadın haklarıni korumak için devlet idamı getirmesi gerekir

9
4
yanıtYanıtla
Tahir Boyraz:

herkes derki cahildenden uzak durun bana göre karakteri kötü olan herkes cahildir herşey karakter meselesi

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title