Haberler

Adana'da 23 Nisan Kutlamasına Yağmur Engeli

Adana'da sıcak havalar nedeniyle akşam saatlerinde kutlanan 23 Nisan, programın başlamasından kısa bir süre sonra yağmurun başlamasıyla ileri bir tarihe ertelendi.

Adana'da sıcak havalar nedeniyle akşam saatlerinde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, programın başlamasından kısa bir süre sonra yağmurun başlamasıyla ileri bir tarihe ertelendi.

Adana Valisi İlhan Atış, 6'ncı Kolordu Komutanı Korgeneral Mehmet Eröz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı halkı selamlamasıyla başlayan tören yağmurun yağmasına rağmen devam etti.

Daha önce yapılan okullararası resim, şiir, kompozisyon ve kros yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından resmi geçit töreni yapıldı. Yağmurun şiddetinin artması ile birlikte öğrenci ve öğretmenlerin ıslanması üzerine Vali Atış, protokol tribününden sahaya indi. Bu havada gösterilerin devam edemeyeceğini ifade eden Atış, törenin 30 Nisan Cumartesi günü aynı saatte 5 Ocak Stadyumu'nda yapılacağı söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title