Haberler

Adana Askispor Hedef Büyüttü

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi ile Avrupa Kupaları’nda (FIBA Eurocup Woman) mücadele eden Adana ASKİ Spor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Ercan Afşar, son teknolojinin kullanılacağı bir salon yapacaklarını söyledi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi ile Avrupa Kupaları'nda (FIBA Eurocup Woman) mücadele eden Adana ASKİ Spor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Ercan Afşar, son teknolojinin kullanılacağı bir salon yapacaklarını söyledi.

Afşar, Kulübün Genel Menajeri Fatih Yücel ile Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ı ziyaret etti.

Afşar, aynı zamanda inşaat mühendisi olduğunu, bu kapsamda Çukurova ilçesi Hayalpark civarında son teknolojinin kullanıldığı, çevre dostu, kendi enerjisini üreten, konferans ve konser salonu, havuz, fitness, store, sauna, kulüp hizmet binası, otopark ve çevre düzenlemesiyle çağdaş tesislere kavuşacaklarını anlattı.

Altyapıya büyük önem verdiklerini ifade eden Afşar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile ASKİ Genel Müdürü ve Kulüp Başkanı Rahmi Pekar'ın destekleriyle başta güreş olmak üzere farklı branşlarda faaliyet göstereceklerini sözlerine ekledi.

Genel Menajer Fatih Yücel, Avrupa Kupaları'nda kura çekiminden yeni döndüğünü, hedeflerinin finallere kadar yükselmek olduğunu kaydetti. Yücel müsabakalar sırasında büyük desteklerini gördüğü Menderes Spor Salon çalışanlarına ayrıca teşekkür etti.

Adana'nın kadın basketbol konusunda hayli şanslı olduğunu, BOTAŞ ile ASKİ Spor'un kadınlar liginde hayli başarılı olduklarını ifade eden Adulkadir Ataşbak ise, "Kentimizin ve ülkemizin tanıtımına önemli katkı sağlayan ASKİ Spor ile gurur duyuyoruz. Aileler, BOTAŞ ve ASKİ Spor Kadın basketbol takımları nedeniyle çocuklarını basketbola yönlendirdiklerine tanık oluyoruz. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün spora verdiği önem ve değer bizleri gelecek için umutlandırıyor. Kentimizde elbette futbol diğer branşlara oranla büyük ilgi görüyor. Ancak, sporseverlerin futbolun dışındaki branşlara da desteklemeleri bekliyoruz. Yeni sezonda müsabakaların yapılacağı Menderes Spor Salonu'na çok kapsamlı şekilde bakıma aldık. Bunun yanı sıra İkibin Evler Mahallesi'nde 7 bin 500 kişi kapasiteli yeni salonun tamamlanmasıyla, kulüplere daha rahat çalışma ortamı yaratacağız. Yeni sezonda ASKİ Spor'a başarılar dilerim."

Konuşmalardan sonra Afşar, İl Spor Müdürü Ataşbak'ın adının yazılı olduğu forma ile kulübün kitapçığı ve fincan takımı armağan etti.

Ziyaret sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel de hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Afşar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title