Haberler

Adam, Türkiye ve Dünya Gündemini Tartıştı

Ankara Düşünce ve Araştırma Merkezi (Adam) Tarafından Amasya’da Düzenlenen Panelde 21 Yüzyılda Türkiye ve Dünya Gündemini Masaya Yatırıldı.

Ankara Düşünce ve Araştırma Merkezi (ADAM) tarafından Amasya’da düzenlenen panelde 21 yüzyılda Türkiye ve dünya gündemini masaya yatırıldı. Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan'ın teklifi üzerine aylık düzenlediği panellerden bir tanesini Amasya'da yapma kararı alan ADAM yönetimi, Amasya'da '21. Yüzyılda Dünya ve Türkiye Gündemi’ konulu panelde dünya ve Türkiye gündemini tartıştı. Sermaye Piyasası Kurulu(SPK) Başkanı Doç. Dr. Turan Erol, Belediye Başkanı İsmet Özarslan ve ADAM üyelerinin izlediği panele, ADAM Başkanı Doç. Dr. Mehmet Bulut başkanlık yaptı.

Panele konuşmacı olarak katılan Çankaya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan Gözen, Kırıkkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nasuh Uslu, Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Acar ve özel bir finans şirketinin yöneticiliğini yapan Doç. Dr. Murat Yülek, yaptıkları konuşmalarda dünya ve Türkiye gündemine değindiler. ADAM Başkanı Doç. Dr. Mehmet Bulut, Belediye Başkanı İsmet Özarslan'a teşekkür ederken, Başkan İsmet Özarslan ise Doç. Dr. Mehmet Bulut ve SPK Başkanı Doç. Dr. Turan Erol'a birer plaket verdi.

(DY-SA) 26.04.2008 17:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title