Haberler

Açılış Yapılmadan Kurslar Başladı

Güncelleme:

Hatay'da, resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılması planlanan Kadın Aile Danışma ve Üretim Merkezi'nde kurslar başladı.

Merkezde, gümüş tasarımı, gravür, ebru sanatı, cam işlemeciliği, mozaik yapımı, ipek dokumacılığı, hasır örmeciliği, yorgan dikimi ve nakış işleme kursları başta olmak üzere 13 farklı dalda, 11 ayrı derslikte toplam 176 kursiyer eğitim alıyor.

Kurumu ziyaret eden Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Lekesiz, yaptığı konuşmada el sanatlarının bir toplumun adeta kimliği olduğunu vurgulayarak "Kadın Aile Danışma ve Üretim Merkezi, kadınlarımızın ürettikleri ürünleri satarak aile bütçesine katkı sunmalarının yanı sıra, el sanatlarımızın korunması ve gelecek nesillere aktarılması anlamında da büyük önem taşımaktadır" dedi.

İnceleme ziyaretine, Vali Yardımcıları Fahrettin Göncü ve Şahin Baysal, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhittin Şahin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Aydın Tüfekçi, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ümmühan Eryurt, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Şimşek, Müze Müdürü Özcan Şimşek da katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Lekesiz Muhittin Şahin Osman Şimşek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title